Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενεργοποίησε “βόμβα” με Περογαμβράκη – Μπούρμπο η Μινωική!

Φοβερές προσθήκες με… άρωμα ΟΦΗ για την Μινωική

Ενεργοποίησε βόμβα μεγατόνων η ομάδα της Μινωικής κάνοντας δικούς της δύο παίκτες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το όνομα τους στην ιστορία του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τους Αλέξη Περογαμβράκη και Χρήστο Μπούρμπο, οι οποίοι από σήμερα αποτελούν ποδοσφαιριστές της Μινωικής, αποτελώντας τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία της Μινωικής καθώς έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα, ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο!

Οι δύο πολύπειροι παίκτες τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση της ομάδας του Πανεπιστημίου και πλέον αποτελούν μέλη του σωματείου ανεβάζοντας αυτόματα πάρα πολύ το αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο της ομάδας.

Βέβαια το ντεμπούτο του Χρήστου Μπούρμπου θα καθυστερήσει λίγο καθώς θα λείψει για προσωπικούς λόγους για ένα μικρό χρονικό διάστημα με τους ανθρώπους της Μινωικής να προσπαθούν να το μειώσουν στο ελάχιστο δυνατό.

Επιπλέον πέραν από το ποδοσφαιρικό κομμάτι οι δύο ποδοσφαιριστές θα αναλάβουν ρόλο στις ακαδημίες της Μινωικής ανεβάζοντας και εκεί το επίπεδο πάρα πολύ ψηλά.