Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενθαρρυντικά στοιχεία για τη Ροδιά στο ισόπαλο 1-1 με τον Δία

H Ροδιά αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον Δία, δείχνοντας ενθαρρυντική εικόνα κόντρα σε ένα αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα του Παναγιώτη Λαδουκάκη, κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης με τον Ζουρντατζίδη πριν το φινάλε, με τον νεαρό κόουτς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Ακολουθεί η ενημέρωση του Α.Ο Ροδιάς.

Ενθαρρυντική εικόνα και χρήσιμα συμπεράσματα αποκόμισε η ομάδα μας μετά και το πιο δυνατό μέχρι σήμερα φιλικό παιχνίδι που έδωσε, κόντρα στον Δία.

Το βράδυ της Τετάρτης ο ΑΟ Ροδιάς σε φιλική αναμέτρηση απέναντι σε ένα σύνολο παραπάνω κατηγορίας (Α2) ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1, παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε πως μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικότατα.

Ο Παναγιώτης Λαδουκάκης που για άλλη μια φορά είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του κόντρα σε ένα έμπειρο συγκρότημα όπως είναι ο Δίας είδε πολλά πράγματα και κρατάει σημειώσεις ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα μας που ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το φινάλε με τον Ζουρντατζίδη που έκανε το 1-1.

ΑΟ ΡΟΔΙΑΣ: Καρπαθάκης, Κασαπάκης, Πετούσης, Δεληγιαννίδης, Μαραυγάκης, Σταματάκης Μ., Σταματάκης Γ., Σταθάκης, Λεμονάκης, Μιχαλάκης, Κότσι

Έπαιξαν και οι: Τότος, Ζουρνατζίδης, Μαστροβασίλης, Ζειμπεκέλης, Καλλέργης, Οικονόμου