Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσιακό το Λίντο 6-1 τους Νέους Αλμυρού

Το Λίντο φιλοξένησε τους Νέους Αλμυρού για την 4η αγωνιστική στην Α2 ΕΠΣΗ στον 1ο Όμιλο.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στην αναμέτρηση και φιλοδώρησαν με τέσσαρα  τέρματα τους Νέους Αλμυρού επικρατώντας με 4-0 . 

Στην αναμέτρηση αυτή έκανε το ντεμπούτο το στο πάγκο της ομάδας του Γαζίου ο Νίκος Μυλωνίδης 

Το Λίντο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε με τον Κεβάνι Αμαρίλντο μόλις στο 4ο λεπτό να προηγηθεί με κοντινή προβολή να γράψει το 1-0 .

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή στην περιοχή και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 .

Στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τον Αλμυρό να έχει μια καλή φάση στο 16′ με σουτ του Βασιλάκη να καταλήγει λίγο άουτ .

Στο 29′ το Λίντο είχε δοκάρι σε φάση διαρκείας με τους αμυντικούς να διώχνουν την τελευταία στιγμή.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με το Λίντο να έχει την κατοχή και τους Νέους Αλμυρού να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποιο τέρμα .

Το Λίντο κατάφερε στο 70΄με τον Ορφανουδάκη να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 και πέντε λεπτά αργότερα με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 4-0 για τους γηπεδούχους .

Οι Νέοι Αλμυρού έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ρεμυδιανάκης με κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες όμως κατάφεραν με τον Περγαντή να μειώσουν το σκορ σε 4-1 με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και πέτυχαν δυο ακόμη γκολ με τον Μαυρή στο 80′ και στο 85′ διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 .

Λίντο:Καργάκης,Αδαμάκης,Αποστολίδης,Κεβάνι(70’Δασκαλάκης),Λουκά(46’Ντάγκινης),Τζιράκης,Φρέσκος,Παπάζογλου,Ορφανουδάκης,Τζιράκης

Νέοι Αλμυρού:Παγωμένςο,Βιτσαξάκης,Ερντίν,Γρινιεζάκης,Καλλιάρος,Περγαντής,Βασιλάκης,Κατσαρός,Μαυρογιάννης,Στρατάκης,Παπαδάκης