Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Εξάσφαιρη» πρωταθλήτρια η Τύλισος!

Η Τύλισος είναι πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, μετά την ευρεία νίκη με 6-0 απέναντι στον ΠΟΗ και επιστρέφει στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Α1 κατηγορία! 

Η Τύλισος άνοιξε το σκορ στο 26′ όταν από ασσίστ του Ξυλούρη, ο Αμαραντίδης με σουτ έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 με δυνατό πλασέ του Μιχελουδάκη. Στο 32′ ο Παγκαλάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Ταβουλαρέας έγραψε το 4-0. 

Στο 53′ ανέλαβε δράση ξανά ο Μιχελουδάκης ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παγκαλάκη έκανε το 5-0, με τον Βανγκέλι να διαμορφώνει το τελικό 6-0 στο 56′ με ατομική προσπάθεια και σουτ!

Οι συνθέσεις:

Τύλισος: Τσαχάκης, Μαματζάκης, Ευρυπίδου, Αργυρούδης, Σαμαριτάκης, Ταβουλαρέας, Ξυλούρης, Μάτσα, Αμαραντίδης, Παγκαλάκης, Μιχελουδάκης

ΠΟΗ: Ράδοβιτς, Λιγορδινάκης, Κουκουράκης, Τζαγκαράκης, Χατζάκης, Βασιλάκης, Τσαγκαράκης, Βασιλάκης, Τσιρίτας, Τζαγκαράκης, Πρωτοπαπαδάκης