Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Εξάσφαιρος” Ζαρός επιβλήθηκε κόντρα των Νεών Αλμυρού!

Επιβλητική εμφάνιση και νίκη για τον Ζαρό

Ο Ζαρός έβαλε έξι τέρματα στους Νέους Αλμυρού και πήρε μία μεγάλη σε έκταση νίκη που τον έφερε και πάλι στο -5 από την κορυφή.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ξεκαρδάκης (3), Λυκούδης και Σαριδάκη Ν. (2).

Από πλευράς Νέων Αλμυρού δεν είδαμε κάποιο τέρμα καθώς δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις όποιες στιγμές δημιούργησαν σε ένα γκολ της τιμής.

Ο Λυκούδης λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους έβαλε μπροστά την ομάδα του και την οδήγησε προηγούμενη στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια ορμή και μέχρι την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού είχαν φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δύο τέρματα του Ξεκαρδάκη!

Βέβαια ο Ζαρός δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα με τον Ξεκαρδάκη να κάνει χατ-τρικ στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Σαριδάκης Ν. να σκοράρει από δύο γκολ ακόμη στο 80′ και στο 85′ για να διαμορφώνει το τελικό 6-0!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ζαρός είχε και ένα χαμένο πέναλτι.

Συνθέσεις:

Ζαρός: Λιουδάκης (75′ Ρωμανάκης), Αλπαντάκης Ε., Κάτελας, Κοκορέλιας, Λεμονάκης, Σαριδάκης Κ. (80′ Σαριδάκης Ν.), Καπιζιώνης, Κλαπάκης (60′ Ιατρομανωλάκης), Λυκούδης (80′ Χαραλαμπάκης), Ξεκαρδάκης, Σαριδάκης Ν.

Νέοι Αλμυρού: Ανταλουδάκης, Γρινιεζάκης, Καλλιάρος, Καμαρίτης, Βασιλάκης, Μαυρογιάννης, Παπαδάκης, Ρεμιδιανάκης, Στρατάκης, Πεδιαδιτάκης, Σμυρνάκης