Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξελίξεις στον ΟΦΗ συνάντηση Λυσάνδρου- Νιόπλια την Παρασκευή

Μετά την ντροπιαστική ήττα από την Κηφισιά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας που συνδυάστηκε με τραγική εμφάνιση στον ΟΦΗ φαίνεται ότι έρχονται ραγδαίες εξελίξεις.

Λίγο μετά το τέλος του ματς έγινε επίσημα γνωστό ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνάς Λυσάνδρου θα έχει συνάντηση μετά το μεσημέρι με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Νιόπλια στην οποία θα συζητήσουν την κάκιστη πορεία της ομάδας.

Στη συνάντηση αυτή όλα δείχνουν ότι θα κριθεί η παραμονή η μη του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της κρητικής ομάδας με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του πάντως μετά τις μαζεμένες ήττες αλλά κυρίως την πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε γίνει μια προεργασία από τους ανθρώπους του ΟΦΗ σε περίπτωση που προ έκυπτε θέμα προπονητή στον ΟΦΗ και ψηλά στη λίστα βρίσκεται ένας ξένος τεχνικός που έχει εργαστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα και γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν αφού πρώτα αποφασιστεί το τι θα γίνει με τον Νίκο Νιόπλια που η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.