Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψαν στις νίκες με 5άρα τα Δειλινά!

Τα Δειλινά έχοντας την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του ματς, επιβλήθηκαν κόντρα στα Κανάρια και νίκησαν με 5-0 για την 16η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Πέντε γκολ πέτυχε το συγκρότημα του Γιάννη Λούσκα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου των Δειλινών, το οποίο φαίνεται και από τον δείκτη του σκορ, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Με συνοπτικές διαδικασίες το συγκρότημα του Γιάννη Λούσκα κατάφερε να φτάσει σε ένα ασφαλές σκορ και να πάρει θέση οδηγού στο ματς.

Στο 15′ ο Βαρούχας μετά από εκτέλεση στα καρέ του Τσεντελιέρου έγραψε από κοντά το 1-0, με τον Ψωμά στο 17′ έπειτα από ομαδική προσπάθεια και σέντρα του Χεράκη να σκοράρει για το 2-0.

Γρήγορα-γρήγορα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε ένα τρίτο τέρμα, με δημιουργό τον Χεράκη και πάλι και εκτελεστή τον Ροβιθάκη που έκανε το 3-0 με κεφαλιά στο 20′.

Στο 40′ τα Κανάρια που δεν φάνηκαν να είναι σε καλή μέρα, απείλησαν με τον Βελλίνη στο 40′ το σουτ του οποίου ωστόσο δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο ημίχρονο στο Ατσαλένιο με τα Δειλινά να χάνουν καλές ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Στο 80′ ο Σινάνι ερχόμενος από τον πάγκο σκόραρε για το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ροβιθάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δειλινα: Αμπράμοβ, Χεράκης, Χριστοφής, Μυρωδιάς, Σιαπλαούρας (46′ Γεωργιάδης),  Καλαφάτης Ρ. (53′ Κουναλάκης), Βαρούχας (70′ Σινάνι), Γιακουμάκης Α. (70′ Γιακουμάκης), Ψωμάς, Μανουσάκης (85′ Μπρίνταλος), Ροβιθάκης

Κανάρια: Τσεντελιέρος, Κορνελάκης, Ντελής (30′ Τσατσάκης) , Βγόντζας (46′ Ντολλάνι), Βιδάκης, Μαυρογιάννης (46′ Μαρντάρε) , Ψαρολογάκης, Σερέτης (30′ Φθενάκης), Πασπαράκης, Βελλίνης, Κουντούρης