Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψε με άνεση στις νίκες η Ανάληψη, 7-1 την Ομόνοια

Τη νίκη με 7-1 απέναντι στην Ομόνοια Καλλιθέας πανηγύρισε στην Χερσόνησο η Ανάληψη.

Επιστροφή στις νίκες για την Ανάληψη η οποία στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Ομόνοιας Καλλιθέας και να μείωσει στο -1 από τον Ζαρό που αγωνίζεται στην έδρα του Αλόγου στις 19:30.

Ο Μουντράκης ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι με δύο ακόμη τέρματα, του Γιώργου Καργιωτάκη στο 22′ και του Λόρι Γκούρο στο 30′ έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν το ημίχρονο.

Με την ίδια όρεξη μπήκαν οι παίκτες της Ανάληψης και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μάνο Καργιωτάκη αυτή τη φορά να βρίσκει δίχτυα για το 4-0 στο 50′.

Οι αλλαγές βοήθησαν την Ανάληψη να πετύχει δύο ακόμη τέρματα, με τον Βλάχο να γράφει το 5-0 λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και τον Ζερβάκη να σημειώνει το 6-0 μέσα σε πέντε λεπτά μετά το 70′.

Η Ομόνοια Καλλιθέας κατάφερε να μειώσει σε 6-1 με τον Κυπριωτάκη στο 80′ για να έρθει ο Κοκκινάκης να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα λίγα λεπτά πριν τη λήξη.

Ανάληψη: Μουντράκης, Κοζυράκης, Αργυρός (46′ Θεοδωράκης), Περβολαράκης, Καργιωτάκης, Λ. Γκούρο (46′ Μηλάκης), Κοκκινάκης, Καργιωτάκης Εμ., Πρέντι (55′ Ζερβάκης), Γκούρο Μ. (67′ Βλάχος), Μουντράκης 

Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης, Μπαφάκης, Μπαντούνας, Αξιώτης, Λιακάκης, Σαμπροβαλάκης, Δασκαλάκης, Καραδάκης, Γούρλας, Γεωργαλής, Μπουλούκας