Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψε στις νίκες ο Εργοτέλης κόντρα στον «αφελή» ΠΑΝΟΜ

Ο Εργοτέλης άφησε την κακή παρένθεση με τον ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα, επιστρέφοντας στις νίκες στο Μαρτινέγκο και επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΝΟΜ για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα των Ξημεράκη-Κουτίδη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τις στατικές φάσεις που της παρουσιάστηκαν σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, σκοράροντας τρία γκολ στην άμυνα του ΠΑΝΟΜ, που έδειξε να αδυνατεί να ανταπεξέλθει, όταν η μπάλα έφτανε στα καρέ του Γκέγκα.

Στο 40′ μετά από κόρνερ του Μιχελουδάκη, ο Ντίσα πετάχτηκε και με προβολή έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου στο Μαρτινέγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ ο Ρούκα ήταν εκείνος που έφερε ξανά το παιχνίδι σε ισορροπία με σουτ εκτός περιοχής για το 1-1.

Τα χαμόγελα κράτησαν λίγο για την ομάδα του Σταμάτη Μαματζάκη, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Χότζα, ο Μιχελουδάκης στόπαρε τη μπάλα με το στήθος και στη συνέχεια πλάσαρε για να κάνει το 2-1 στο 68′.

Ο ΠΑΝΟΜ έψαξε με παράλληλες πάσες να φτάσει ξανά στην ισοφάριση, όμως με μεγάλο όπλο τις στατικές φάσεις και πάλι, ο Εργοτέλης πέτυχε και ένα τρίτο τέρμα σφραγίζοντας το τρίποντο, με σκόρερ τον Φαϊτάκη, που με ένα άγγιγμα της μπάλας μετέφρασε σε ασίστ την σέντρα του Βασιλάκη για το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Εργοτέλης (Ξημεράκης – Κουτίδης): Μιράσι, Φαϊτάκης, Μερκουλίδης, Κορνάρος, Μαυροειδής, Πλατοκούκης, Παναγιωτάκης, Σφακιανάκης (65′ Φθενάκης), Ταγγίνης (87′ Βασιλάκης), Ντίσα (65′ Χότζα), Μιχελουδάκης (71′ Παπακώστας)

ΠΑΝΟΜ (Σταμάτης Μαματζάκης): Γκέγκα, Μαυρίδης, Κατσούλης, Κόκκινος Α. (75′ Βαρδονικολάκης), Κόκκινος Ι., Κεφαλούκος Μ., Κεφαλούκος Δ, Ξυλούρης Μ., Ξυλούρης Ε (75′ Συσκάκης), Ρούκα, Διαμαντάκης