Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψε στον Εργοτέλη η Καλέση!

Την επιστροφή της Σοφίας Καλέσης ανακοίνωσαν οι Νέες Εργοτέλη.

Μετά την απουσία της για έναν χρόνο από την ομάδα του Εργοτέλη για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να επιστρέψει κ να προσφέρει κ εκείνη με την σειρά της ξανά στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΛΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΝΓΚΟ:
Μετά την απουσία της για έναν χρόνο από την ομάδα του Εργοτέλη για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να επιστρέψει κ να προσφέρει κ εκείνη με την σειρά της ξανά στην ομάδα μας κρατώντας ασφαλή την αμυντική μας γραμμή! Ο λόγος για τη Σοφία Καλεση Sofia Kalesi!
Παιχτρια που ξεχωρίζει για τις αρχές της κ τον χαρακτήρα της ενώ η μαχητικότητα της κ το πείσμα να εξελίσσεται συνεχώς, την έκαναν να λάμπει ανέκαθεν. Η Σοφία ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχοντας αρκετές ποδοσφαιρικές εικόνες της Α εθνικης κατηγορίας. Ενταχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου μας πέντε χρόνια πριν κ έφτασε με την ομάδα μας να διεκδικεί το πρωτάθλημα Ελλάδος το 2021-2022 με συνεχείς συμμετοχές όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας.
Οι Νέες Εργοτέλη είναι ιδιαίτερα χαρούμενες για την επιστροφή σου Σοφία και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη δυνατές στιγμές και υγεία.