Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσημα νέος προπονητής του Λίντο ο Κ. Φιλοξενίδης – Ανέλαβε τα ηνία της Δόξας Μασταμπά ο Ν. Κουρουπάκης

O Κώστας Φιλοξενίδης ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής του Λίντο και την θέση του στη Δόξα Μασταμπά θα πάρει ο Νίκος Κουρουπάκης.

Όπως σας είχε αναφέρει πρώτα το Primesport.gr ο Κώστας Φιλοξενίδης αποτελεί τον νέο προπονητή του Λίντο, διαδεχόμενος τον Δήμο Χριστοφή στην τεχνική ηγεσία.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό και έγινε σήμερα, είναι ότι το κενό που άφησε με την αποχώρηση του από την Δόξα Μασταμπά, ο Κώστας Φιλοξενίδης, θα αναπληρωθεί από τον μέχρι πρότινος προπονητή του ΠΟΗ, Νίκο Κουρουπάκη.

Η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τον Κώστα Φιλοξενίδη ως προπονητή της πρώτης ομάδας του ΑΣ ΛΙΝΤΟ. Ακολουθώντας μια εξαιρετική χρονιά στην θυγατρική ομάδα του ΑΣ ΛΙΝΤΟ, τη Δόξα Μασταμπά, είμαστε σίγουροι ότι θα μεταφέρει την ξεχωριστή ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και στην Α2. Πρόκειται γSια έναν προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA Β΄ με αρκετή εμπειρία καθώς έχει περάσει από τους πάγκους του Μαραθώνα (έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα σε Β’ και Α2 ΕΠΣΗ), Αθλόπολις και την ακαδημία του ΠΟΑ.

Επίσης ανακοινώνεται η πρόσληψη του προπονητή Νικόλαου Κουρουπάκη, μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Δόξας και την ακαδημία του Λίντο. Ο Νίκος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής κάτοχος διπλώματος UEFA Β΄ και έχει περάσει από την ακαδημία των Νέων Ηροδότου, του Παναθηναϊκού Ηρακλείου και προπονητής στον ΠΟΗ στην Α2 κατηγορία ΕΠΣΗ.»