Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσημα στον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο οι Μπεκιάι, Λικάι και Τσέρος

Ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση των Τζούλιαν Μπεκιάι, Τέλη Λικάι και Ηλία Τσέρο.
 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:
 
ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΕΚΙΑΙ, ΤΕΛΗ ΛΙΚΑΙ, ΗΛΙΑ ΤΣΕΡΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΥΡΤΙΑΣ ΠΟΡΟΥ!
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση των τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι με την παρουσία τους θα ενισχύσουν την ομάδα τη φετινή περίοδο στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ. Τζουλιάν Μπεκιάι, Τέλη Λικάι, Ηλία Τσέρο καλωσορίσατε στην οικογένεια του Αστέρα Μυρτιάς Πόρου! Σας ευχόμαστε υγειά και πολλές νίκες με την ομάδα στο πρωτάθλημα. Καλή σεζόν.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
Ο 25χρονος Τζουλιάν Μπεκιάι είναι ένας έμπειρος πορτιέρε με αρκετές παραστάσεις στα τοπικά πρωταθλήματα. Μεταξύ άλλων κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Ανθεστίωνα στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ πέρυσι υπερασπίζονταν την εστία του Ερμή Ζωνιανών. Έχει περάσει επίσης από Αθλόπολις, Ραύκο και Ρούβα.
Ο Τέλης Λικάι γεννήθηκε το 1995 και ειναι μεσοεπιθετικός (αριστεροπόδαρος). Έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ηρακλείου, Γούβες, ΕΓΟΗ, Ποσειδώνα, Κουνάβους και ο Δημήτρης Τσέρος τον γνωρίζει πολύ καλά καθώς έχουν συνεργαστεί πολλά χρόνια μαζί.
Ο Ηλίας Τσέρος, γιος του Δημήτρη Τσέρου, γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 2000 και είναι επίσης μεσοεπιθετικός (αριστεροπόδαρος). Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ κι έχει παίξει σε Ποσειδώνα, Νέους Εργοτέλη, ΕΓΟΗ, Ανθεστίωνα Κουνάβους. Ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδες του στη Θεσσαλονίκη και από τον Αύγουστο επέστρεψε και πάλι στο Ηράκλειο.