Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Επαγγελματική» νίκη για την Μινωική στο Ατσαλένιο, 0-2 τον Κεραυνό!

«Ζευγάρωσε» τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα η Μινωική η οποία έφυγε με το «τρίποντο» από το Ατσαλένιο επικρατώντας με σκορ 0-2 του Κεραυνού, σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ωστόσο οι βαθμοί της νίκης είναι που μένουν στο τέλος!

Ο Κεραυνός γνώρισε ακόμα μία ήττα (6η συνεχόμενη) στο πρωτάθλημα ωστόσο τα παιδιά του Άρη Μαυρογιαννάκη (έλειπε από το σημερινό παιχνίδι και στον πάγκο καθόταν ο προπονητής του Ερμή Βασίλης Κασαπάκης) πάλεψαν όσο μπορούσαν και είχαν αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν,

Η Μινωική άνοιξε το σκορ από πολύ νωρίς καθώς στο 6ο μόλις λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Μαρκόπουλου, ο Καστελλιανάκης έπιασε την κεφαλιά και ο Ρουμελιώτης από κοντά με ακροβατική εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

«Ακροβατική» εκτέλεση του Ρουμελιώτη και 0-1 η Μινωική τον Κεραυνό (VIDEO)

Στο 8′ η Μινωική απείλησε ξανά με τον Σαραφαλντίν να βγάζει ωραία κάθετη πάσα στα πλάγια στον Ρουμελιώτη και εκείνος έκοψε στο ύψος του πέναλτι όπου ο Ανδρεαδάκης τελείωσε την φάση με την μπάλα όμως να μην καταλήγει στα δίχτυα καθώς οι αμυντικοί του Κεραυνού έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Στο 25′ η ομάδα του Κεραυνού δημιούργησε μία καλή ευκαιρία με τον Κεραλάκη ο οποίος σούταρε αναγκάζοντας τον Αμπατζή σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 37′ ο Μαρκόπουλος θα βγάλει εξαιρετική σέντρα για τον Πατσάκη ο οποίος σούταρε με την μία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι!

Στο 40′ ο Μαρκόπουλος δοκίμασε ένα σουτ το οποίο ναι μεν ήταν καλό αλλά έφυγε πάνω από τα δοκάρια, με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος του πρώτου μέρους. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κεραυνός έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σημαιάκη με προβολή να μην καταφέρνει να νικήσει τον Αμπατζή ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.

Στο 55′ αυτή τη φορά ο Χαχλιουτάκης θα σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Μαρκόπουλου. Δυο λεπτά αργότερα από κόψιμο του Κουρουγκιαβούρη στο ύψος του πέναλτι, ο Μαρκόπουλος θα προσπαθήσει να τελειώσει την φάση αλλά δεν θα τα καταφέρει καθώς δεν τον βοήθησε το κοντρόλ του. Στο ημίωρο η Μινωική θα χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κουρουγκιαβούρη να βγαίνει τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Χαχλιουτάκη να μπλοκάρει. Στο 61′ ο Ρεμιγιάκης θα στείλει την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του, όμως δεν μέτρησε γκολ υπέρ του Κεραυνού καθώς ο επόπτης θεώρησε πως η μπάλα είχε περάσει άουτ από τα πλάγια στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 64′ ο Κουρουγκιαβούρης θα χάσει μία μοναδική ευκαιρία έπειτα από παράλληλα σέντρα του Πατσάκη, αλλά δυο λεπτά αργότερα ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μινωικής θα δικαιωθεί πετυχαίνοντας το γκολ που έψαχνε! Στο 66′ από σέντρα του Χαλκιαδάκη από αριστερά ο Κουρουγκιαβούρης Γ. πετάχθηκε στην μικρή περιοχή με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. Στο 90′ από εκτέλεση κόρνερ του Καλλέργη, ο Κούγιος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Μ. Κουρουγκιαβούρης βρίσκει τη μπάλα μπροστά του και σουτάρει με εξωτερικά φάλτσα με τον Χαχλιουτακη να αποκρούει με υπερένταση!

 

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Βασίλης Κασαπάκης): Χαχλιουτάκης, Ραπανάκης (70′ Μαυροζαχαράκης), Χρονάκης, Ρωμανάκης, Μαυρογιαννάκης, Χριστοδουλάκης (54′ Κούγιος), Καλλέργης, Κωνσταντακόπουλος (63′ Χατζηνικολάκης), Κεραλάκης (70′ Καλαϊτζάκης), Γωνιανάκης, Ξημεράκης (54′ Παπαδάκης)

ΜΙΝΩΙΚΗ (Μπάμπης Ντάγκινης): Αμπατζής, Καραντινάκης, Χαλκιαδάκης, Σαραφαλντίν (69′ Μαγάκης), Μαρκόπουλος, Πατσάκης (74′ Ανδρεαδάκης Κ.), Ρουμελιώτης (69′ Κουρουγκιαβούρης Μιχ.), Κουρουγκιαβούρης Γ. , Ρεμιγιάκης, Ανδρεαδάκης Δ., Καστελλιανάκης