Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβεβαίωσε ο Κλίνης στο Primesport.gr: «Ειλημμένη απόφαση να αγωνιστεί ο Ερμής Ζωνιανών στα πρωταθλήματα του Ηρακλείου»

Σε επικοινωνία που είχε το Primesport.gr με τον Ματθαίο Κλίνη, ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών, όχι μόνο δεν διέψευσε, αλλά επιβεβαίωσε και με το παραπάνω την επιθυμία για μετακόμιση στο Ηράκλειο.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα, σάς ενημερώσαμε για την προθυμία του Ερμή Ζωνιανών να αποχωρήσει από τα πρωταθλήματα του Ρεθύμνου, ούτως ώστε να ενταχθεί σε αυτά του Ηρακλείου.

Κάτι που επιβεβαίωσε αυτοπροσώπως ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών, Ματθαίος Κλίνης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Primesport.gr ανέλυσε και τους λόγους της επικείμενης μετακόμισης της ομάδας του στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Το σύνολο των παραγόντων το οποίο απαρτίζουν τη διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών, διαμένουν και δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας μας και θα την απαρτίζουν στα επόμενα χρόνια, είτε διαμένουν είτε κατάγονται από το Ηράκλειο. Επιπλέον το γεγονός και ίσως τον σημαντικότερο ρόλο έπαιξε ότι ο αριθμός των ομάδων στο Ρέθυμνο είναι πολύ μικρός και θα ελαχιστοποιηθεί ακόμη περισσότερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γεγονός που καθιστά το πρωτάθλημα μη ανταγωνιστικό και θελκτικό για εμάς. Νομίζω ότι είναι μία ειλημμένη απόφαση πλέον, ο Ερμής Ζωνιανών να αγωνιστεί στα πρωταθλήματα του Ηρακλείου, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.»