Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβεβαίωση Primesport: Ανακοίνωσε το μεταγραφικό μπαμ με Καρλίτος ο ΑΟΑΝ

Την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου μέσου Καρλίτος που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την Πέμπτη το βράδυ ο ΑΟΑΝ επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Primesport.gr που σας είχε αποκαλύψει το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Αγίου Νικολάου για τον έμπειρο μέσο που επιστρέφει στην Κρήτη για να παίξει σε τέταρτη ομάδα του νησιού. 
 
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑΝ αναφέρει: 
 
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Carlos Daniel Dos Santos Aranha/ Κάρλος Ντάνιελ ντος Σάντος Αράνχα, γνωστός ως Καρλίτος.
 
Ο γεννημένος στις 18/6/1995 Bραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο παίκτης, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες από το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς από τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΑΟ Θήβας, στη Γ’ εθνική και την επόμενη περίοδο 2018/19 βρέθηκε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΠΟΑ στην ίδια κατηγορία. Επόμενος σταθμός στο πρώτο μισό τη σεζόν 2019/20 ήταν ο Πανακρωτηριακός, μέσω του οποίου έκανε το βήμα για τη Super League 2 και την ΠΑΕ Χανιά στο δεύτερο μισό της ίδιας περιόδου, όπου και αγωνίστηκε έχει και το 2021/22. Την περσινή σεζόν 2022/23 αγωνίστηκε επίσης στη Super League 2 με τη φανέλα της Παναχαϊκής.
 
Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε να είναι υγιής, προκειμένου με την αξία του να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!” 
 
«Για αυτή την ομάδα και την πόλη θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό»
 
Για την συνεργασία του με την ομάδα του ΑΟΑΝ, ο Καρλίτος, είπε «Έχω σχηματίσει μια πολύ καλή εικόνα για τον ΑΟΑΝ τα τελευταία χρόνια και αποφάσισα να έρθω στην ομάδα επειδή οι άνθρωποι της έδειξαν σεβασμό προς τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες και με εμπιστεύονται πολύ.
Πιστεύω ότι είναι η ιδανική στιγμή να επιστρέψω στην Κρήτη, ένα μέρος που αγαπώ και να παίξω σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Γι’ αυτό επέλεξα να έρθω στον Άγιο Νικόλαο, να βοηθήσω την ομάδα, για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και θα δώσω ότι περισσότερο μπορώ μέσα στο γήπεδο. Για αυτή την ομάδα και την πόλη θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».