Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβλητική εμφάνιση και νίκη για τους Νέους Αλμυρού (0-6)

Με επιβλητική εμφάνιση οι Νέοι Αλμυρού έφτασαν στη νίκη με σκορ 6-0 στην έδρα του ουραγού της βαθμολογίας ΠΟΗ.

Με τους Περγαντή, Δάλλα, Θεοδοσίου, Καναβάκη, Τζαγκαράκη (2) να σκοράρουν η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη έφυγε με επιβλητικό τρόπο από το Γ. Σκουρέλλου επικρατώντας του ΠΟΗ με 6-0.

Στο 12′ ο Περγαντής έγραψε το 1-0 για τους Νέους Αλμυρού, για να έρθει ο Δάλλας να διαμορφώσει το 2-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν με τους Θεοδοσίου και Καναβάκη να φτάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με γκολ στο 53′ και στο 58′.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τζαγκαράκης που με δύο τέρματα στο 70′ και στο 73′ διαμόρφωσε το τελικό 6-0 για τους “Οράνιε”.

ΠΟΗ: Ράδοβιτς, Βασιλάκης, Κουκουράκης, Χατζάκης (80΄ Κατσελής), Τζιρίτας (65΄ Φραγκομανωλάκης), Τιγκίρης, Τσαγκαράκης, Φουντουλάκης, Χαιντίνι (46΄ Λυραράκης), Λιδοργινάκης, Τσαγκαράκης (65΄ Κακουλάκης)

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ: Παγωμένος, Θεοδοσίου, Περγαντής, Στρατάκης 970΄ Ρεμιδιανάκης), Αρβανίτης, Μουντράκης, Πιπεράκης, Τσαγκαράκης, Τσαβολάκης, Δάλλας (46΄ Σφακιανάκης), Καναβάκης