Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβλητικός Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Λαμία – “Καθάρισε” με τρία γκολ σε 13 λεπτά!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ομάδα της Αρκαδίας την αναμέτρηση κόντρα στους Φθιώτες και στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της, πέτυχε εμφατική νίκη (3-0) – με τρία γκολ στο α΄ημίχρονο – στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League

Σημείο αναφοράς στο παιχνίδι αποτέλεσε το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Αστέρα κι ενώ ο Έλληνας τεχνικός, ανακοινώθηκε επισήμως από την αρκαδική ομάδα λίγο πριν από την σέντρα της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε με το «μαχαίρι στα δόντια» στο ματς και βγάζοντας μεγάλη ενέργεια κι ένταση, κατάφερε μέσα σε διάστημα 13 λεπτών (18΄- 31΄) να πετύχει τρία γκολ και να «καθαρίσει» επί της ουσίας πρόωρα με την κατάκτηση της νίκης.

Τρία γκολ σε 13 λεπτά!
Ο «χορός» των γκολ άνοιξε στο 18΄. Ο Άλβαρες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά ο Γκαραβέλης απέκρουσε και ο Μουνάφο που καραδοκούσε πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 24΄. Ο Ρεγκίς έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Αντέτζο στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα και με αυτογκόλ έδωσε…αέρα δύο τερμάτων στον Αστέρα.

O Νιγηριανός στόπερ της Λαμίας υπήρξε μοιραίος παίκτης για την ομάδα του και στο 31΄. Ο Σίτο τον πέρασε σαν σε προπόνηση από τα αριστερά και με σέντρα ακριβείας έδωσε έτοιμο γκολ στον Ρεγκίς (3-0).

Η Λαμία είχε πλέον να ανέβει το Μοριά, ενώ ένα καλό σουτ του Ντε Βινσέντι για τους Φθιώτες, έδιωξε ο Παπαδόπουλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ένα καλό σουτ του Τσιλούλη στο 50΄έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 58΄ο Μπαράλες απείλησε με κεφαλιά και λίγο έλειψε να γίνει το 4-0.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το ματς στο υπόλοιποι διάστημα του αγώνα και σε ρυθμό ρελαντί «κλείδωσαν» τη νίκης.

Με το τρίποντο που έριξε στο σακούλι ο Αστέρας έφτασε τους 17 βαθμούς και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ η Λαμία παραμένει «κολλημένη» κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στην 13η θέση με 10 βαθμούς.

Ο διαιτητής Κατοίκος (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μουνάφο, Μπαράλες, Ντε Βινσέντι, Ρόμανιτς, Σιμόν, Μπαρτόλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86΄Σανταφέ), Σίτο (67΄Μπερτόλιο), Ριέρα (46΄Μπαρτόλο), Ρεγκίς (76΄Τιλίκα), Μπαράλες (86΄Κωστέας).

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Γκοράνοφ (46΄Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο (46΄Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (58΄Βέργος), Ντε Βινσέντι, Μανούσος (67΄Ρούμπεν), Γιακουμάκης (46΄Ρόμανιτς)

Πηγή:sdna.gr