Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιδείνωση του καιρού και θυελλώδεις άνεμοι φέρνουν νέα αναβολή στο ΠΟΑ – Αγία Παρασκευή!

Πάει προς νέα αναβολή του ΠΟΑ – Αγία Παρασκευή

Δεν θα γίνει ούτε την Τετάρτη (31/1), όπως όλα δείχνουν το ΠΟΑ – Αγία Παρασκευή, καθώς έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού με θυελλώδεις ανέμους που αναμένεται να φέρουν νέα απαγορευτικά στα καράβια.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού επικαιροποίησε η ΕΜΥ που σημειώνει ότι θα σημειωθεί βαθμιαία επιδείνωση καθώς δύο διαταραχές, η πρώτη από σήμερα Κυριακή (28-01-24) και η δεύτερη από το μεσημέρι της Δευτέρας (29-01-24) και την Τρίτη (30-01-24) θα επηρεάσουν τη χώρα. Εντονότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τη δεύτερη διαταραχή.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, κύρια χαρακτηριστικά θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του τριημέρου Κυριακής – Τρίτης (της τάξεως των 10 βαθμών Κελσίου) και οι χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά προσήνεμα της χώρας από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα.

Έτσι όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να περιμένουμε νέα ημερομηνία για το παιχνίδι του Ατσαλένιου, το οποίο μεταφέρεται από εβδομάδα σε εβδομάδα λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του.

Πηγή καιρικών πληροφοριών: ethnos.gr