Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Ζαφείρη στον Πόρο!

Ο Αλέξανδρος Ζαφείρης επέστρεψε με κάθε επισημότητα στον Πόρο

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα στο Primesport.gr ο Αλέξανδρος Ζαφείρης επέστρεψε στον Πόρο!

Η Ηρακλειώτικη ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή καλωσορίζοντας τον και πάλι πίσω στο σπίτι του, τον Πόρο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΑΛΩΣ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ
ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ!
Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή ενός πολύ αγαπητού προσώπου στην ομάδα και στο προάστιο με τον οποίο ζήσαμε παρέα πολλές χαρές, όμορφες και αξέχαστες στιγμές στην προηγούμενη θητεία του στο σωματείο. Αλέξανδρε Ζαφείρη καλώς επέστρεψες σπίτι σου, στον Πόρο! Στην ομάδα θα συναντήσει πολύ γνώριμα πρόσωπα όπως ο αδερφός του Δημήτρης Ζαφείρης, ενώ θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τον Λεονάρντο Σένκα, ακολουθώντας αμφότεροι το δρομολόγιο Τυμπάκι – Πόρος. Η οικογένεια του Α.Ο. Πόρου σε καλωσορίζει σε γνώριμα για σένα λημέρια και σου εύχεται υγεία και με την ποιότητα, την αξία και την εμπειρία σου είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσεις πάρα πολύ να πετύχουμε τους στόχους μας.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο 32χρονος επιθετικός (γεννηθείς στις 08 Ιουνίου 1990, 1.82μ. υψος) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και με τις τεράστιες δυνατότητες και τα πολλά… κιλά μπάλα που ξέρει θα μπορούσε κάλλιστα ν’ αγωνιστεί κατά τη διάρκειας της μέχρι τώρα καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία! Έφτασε πολύ κοντά ν’ αγωνιστεί στην Super League αλλά τελικά δεν έπαιξε κάτι που βάσει αξίας το άξιζε. Με τον Πόρο έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής σε Α2 και Α1 ΕΠΣΗ, πανηγυρίζοντας ισάριθμες ανόδους και αποτελώντας μεγάλο πρωταγωνιστεί στην λαμπρή πορεία του σωματείου προς τις Εθνικές κατηγορίες. Τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα του ΑΟΤ, αποτελώντας πέρυσι τον στυλοβάτη της ιστορικής ανόδου του Τυμπακίου στη Γ’ Εθνική, κάνοντας την διαφορά. Με τον ΑΟΤ είχε φέτος οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
*Στη φωτογραφία τον Αλέκο Ζαφείρη που επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια της ομάδας καλωσορίζει ο εκ των ιδρυτών του Πόρου Στέλιος Πλατάκης.