Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισημοποιήθηκε του Μαχρέζ και ο Μανέ στην Σαουδική Αραβία!

Παίκτης της Αλ Αχλί είναι με κάθε επισημότητα ο Ριγιάντ Μαχρέζ, με τους Σαουδάραβες να ανακοινώνουν την απόκτησή του – Στην Αλ Νάσρ ο Μανέ

Ακόμη ένα «μπαμ» από τους Σαουδάραβες το φετινό καλοκαίρι, με την Αλ Αχλί να ανακοινώνει την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ο Αλγερινός σούπερ σταρ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027 με τη νέα του ομάδα, αποχωρώντας μετά από πέντε χρόνια από τη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε τέσσερις Premier League και ένα Champions League μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι Σαουδάραβες απέκτησαν τον Μαχρέζ από τους «πολίτες» έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ετήσιος μισθός του 32χρονο αναμένεται να ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας θα γίνει και ο Σαντιό Μανέ, με την Αλ Νασρ να τον αποκτά από την Μπάγερν Μονάχου.

Μόνο η ανακοίνωση μένει πλέον για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από την Αλ Νασρ. Μετά από μόλις ένα χρόνο στη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου, ο αρχηγός της εθνικής Σενεγάλης, θα γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως έγινε γνωστό η Αλ Νασρ τα βρήκε σε όλα με την Μπάγερν Μονάχου στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Μανέ για τα επόμενα τρία χρόνια υπέγραψε στην ομάδα του CR7 με μισθό 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η απόκτηση του Μανέ είναι η τέταρτη μεταγραφή της Αλ Νασρ για φέτος, μετά τους Φοφανά, Μπρόζοβιτς και Τέλες.

Πηγή: sdna.gr