Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκοπή – ΑΟΤ 1-1: Ένας 17χρονος στέρησε στην ομάδα του Τυμπακίου τη νίκη στο Ρέθυμνο

Ο ΑΟΤ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

Η ομάδα του Τυμπακίου κρατούσε μία σημαντική νίκη για λόγους ψυχολογίας στα χέρια της απέναντι στην Επισκοπή, ωστόσο ο 17χρονος Μάριος Λέκκας της Επισκοπής είχε διαφορετική άποψη και ισοφάρισε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ στο 91ο λεπτό.

Πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Δημαράκη για την Επισκοπή, με τον Αμπαφού να σουτάρει συρτά και τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ να μπλοκάρει στην γωνία. ‘

Στο 19′ η Επισκοπή είχε δοκάρι με τον Σαμουρσακόβι να σεντράρει και τον Λέο Νίκολλι να στέλνει τη μπάλα στο σίδερο με κεφαλιά. Λίγο αργότερα ο Τριανταφυλλίδης, έπειτα από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του ΑΟΤ, σούταρε από μακρινή απόσταση όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Οικονομάκη.

Στο 36′ ο Βακράκος βρήκε τον χώρο, ξεφεύγοντας από την επιτήρηση του Λάμτσε όμως το σουτ που επιχείρησε στην συνέχεια, μπλόκαρε με σχετική ευκολία ο Οικονομάκης.

Στο 41′ έπειτα από ωραία προσπάθεια του Κρίκλοου η Επισκοπή σκόραρε, όμως ο Νίκολλι που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Δημαράκη, ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Ο Κρίκλοου ξανά από αριστερα ταλαιπώρησε τον Λούσι, έκανε το σουτ όμως ο Δημαράκης δεν άφησε να παραβιαστεί η εστία του.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΤ κατάφερε να κλείσει τους χώρους αλλά και να σκοράρει με τον νεοεισελθόντα Παπαδάκη, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τυμπακίου στο 76′.

Η Επισκοπή που δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του ΑΟΤ στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του 17χρονου Μάριου Λέκκα στην τελευταία φάση του αγώνα για το 1-1.

Παρά το αποτέλεσμα το συγκρότημα του Μιχάλη Κουτεντάκη μπορεί να κρατήσει την πολύ καλή αμυντική της λειτουργία στο δεύτερο μέρος, καθώς δεν άφησε χώρους σε μία ομάδα επιπέδου Super League 2 να αναπτυχθεί, αλλά και να μην δημιουργήσει φάσεις στην εστία του, δείχνοντας αισθητά διαφορετικό στα μετόπισθεν σε σχέση με το φιλικό με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, όπου δέχθηκε 4 τέρματα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γουίλαρντ): Οικονομάκης, Κεφαλάς, Κρίκλοου, Λάμτσε, Νίκολλι, Σαμουρκοσάβι, Ουοττάρα, Εμπουέλε, Τάτσης, Αμπαφού, Μέτα.
 
ΤΥΜΠΑΚΙ (Κουτεντάκης): Δημαράκης, Λούσι, Κουρουθιανάκης, Βρεττός, Δουλγεράκης, Τριανταφυλλίδης, Φραγκιαδουλάκης, Γκελοσάνι, Βακράκος, Παπανδρέου, Ζαφείρης.