Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκοπή: Δωρεάν όλα τα σωματεία της ΕΠΣΡ στον αγώνα με ΑΟΑΝ

Ανοικτό κάλεσμα απήυθυνε ο ΑΟ Επισκοπής προς όλα τα σωματεία του Ρεθύμνου μέσω της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου (7/4) αγώνα με τον ΑΟΑΝ.

Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16.00 συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του κρητικού ποδοσφαίρου, ένα παραπάνω των φίλων του Ρεθύμνου που θα θελήσουν να βρεθούν σ’ ένα παιγνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Η διοίκηση της ομάδας, μετά την πρόσκληση στους φιλάθλους του ΑΟΑΝ, ανοίγει τις πύλες του “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” δωρεάν και για τα σωματεία και τα μέλη τους (παράγοντες-προπονητές-ποδοσφαιριστές) της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, η επιστολή προς την ΕΠΣΡ αναφέρει:

“Παρακαλούμε όπως παρευρεθείτε στον αγώνα της 30ης αγωνιστικής της ομάδος μας, με τον Α.Ο.Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 7/4 και ώρα 16.00 στο “Θ. Βαρδινογιάννης” της Επισκοπής.

Για όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου θα ισχύσει δωρεάν είσοδος, τόσο στο διοικητικό συμβούλιο κάθε σωματείου, όσο και στους ποδοσφαιριστές τους.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε στο mail της ομάδας μας τον αριθμό ατόμων που θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα για την διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση μας.”

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τζωρτζινάκης

Τέλος, με το υπόλοιπο τμήμα της ομάδας προπονείται ο Στέλιος Τζωρτζινάκης ο οποίος είχε τραυματιστεί στην ποδοκνημική από το εντός έδρας ματς με την Προοδευτική (10 Μαρτίου).