Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκοπή: Κίνδυνος να ανακληθούν όλα τα δελτία μετά από καταγγελία – Στον… αέρα το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ

H ΠΑΕ Επισκοπή αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο να ανακληθούν όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών της, που αποκτήθηκαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά από καταγγελία που έφτασε στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή. Αβέβαιη η διεξαγωγή του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Σύμφωνα με το footlballleaguenews, η ΠΑΕ Επισκοπή, η οποία δεν δύναντο να εκδόσει δελτία την θερινή μεταγραφική περίοδο, ήρθε σε συμφωνία με την ΕΠΟ, ώστε χορηγός της, να πληρώσει τις οφειλές της, σε τρεις δόσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η ανάκληση τους.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του footballleaguenews.gr

Καταγγελία στην Ε.Ι.Π. και κίνδυνος για ανάκληση όλων των δελτίων που εκδόθηκαν στη θερινή περίοδο μεταγραφών!

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει η Επισκοπή, με αποτέλεσμα να είναι αβέβαιη ακόμα και η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για σήμερα (14.45) αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ! Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης (04/01, 11.00) εκδικάζεται στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή καταγγελία με θέμα την ανάκληση όλων των δελτίων της ομάδας του Ρεθύμνου που εκδόθηκαν στη θερινή περίοδο μεταγραφών.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος στη Super League 2. Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην περίπτωση της Επισκοπής, σημείωσε ότι η ΠΑΕ για να μπορέσει να βγάλει δελτία το καλοκαίρι, ήρθε σε συμφωνία με την ΕΠΟ, ώστε χορηγός να πληρώσει τις οφειλές σε τρεις δόσεις (30/08, 30/09, 30/10). Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η ανάκληση των δελτίων!

Υπενθυμίζεται ότι η Επισκοπή έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πρόσφατα αντιδίκησαν στον αθλητικό δικαστή η δικηγόρος της ΠΑΕ, Δόξα Τσαγκαράκη και ο Βασίλης Γκαγκάτσης από την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Η απόφαση της Ε.Ι.Π. θα εκδοθεί την Τετάρτη (04/01), οπότε θα φανεί αν αποφασιστεί η ανάκληση ή μη. Στο πρώτο ενδεχόμενο εννοείται ότι παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί και η ομάδα του Ρεθύμνου θα πρέπει να κινήσει από την αρχή όλες τις διαδικασίες, πληρώνοντας παράλληλα την οφειλή, για να αποκτήσει ξανά ρόστερ!