Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκοπή: Ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών για την πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣ Ρεθύμνου

Μόλις τρία 24ωρα μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στη Θήβα επί του ΑΟ Υπάτου με 0-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι βλέψεις της Επισκοπής μεταφέρονται στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου εκεί όπου η ομάδα του Γ. Κόλτζου υποδέχεται αύριο Τετάρτη (21/2), τον Ερμή Ζωνιανών στον μεγάλο επαναληπτικό της β’ φάσης.

Η Επισκοπή αναζητά νίκη με ένα τέρμα διαφορά για να ισοφαρίσει το 1-0, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί στα Ζωνιανά τον περασμένο Δεκέμβριο ή με δύο για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Γ. Κόλτζου, πρόλαβε να κάνει συντήρηση ενόψει αυτού του κρίσιμου αγώνα με τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται στο γήπεδο του Τσεσμέ.

Για το αυριανό ματς δεν υπολογίζεται ο Κάμερον Σάουλ που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την εξάρθρωση ώμου. Αμφίβολος είναι και ο Αλέξανδρος Χάιδος ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην κνήμη και έχει υποστεί ένα αιμάτωμα το οποίο είναι αντιμετωπίσιμο ενόψει του νέου μεγάλου αγώνα της προσεχούς Κυριακής (25/2) απέναντι στον Αλμυρό στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Αποστολή για το ματς δεν έχει βγει. Η 20αδα θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιγνιδιού.