Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκοπή: Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο και συνετρίβη εντός έδρας από την Κηφισιά (1-5)

Βαριά ήττα με 1-5 από την πρωτοπόρο και πλέον μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Super League Κηφισιά γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Γάλου στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής για τον Νότιο Όμιλο της Super League 2. 

Η ομάδα του Ρεθύμνου ουσιαστικά έχασε το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν και η Κηφισιά προηγήθηκε με 0-4 και το μόνο που κατάφερε στο δεύτερο μέρος ήταν να πετύχει απλά το γκολ της τιμής για να διαμορφωθεί το τελικό 1-5.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς της Επισκοπής εντός έδρας για την εφετινή περίοδο την οποία θέλει γρήγορα να αφήσει πίσω για να δημιουργήσει την επόμενη μέρα που θα την βρει στη Γ΄Εθνική.

Το ματς:

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 10′ η Κηφισιά εκτέλεσε έξυπνα μια κομπίνα από ένα φάουλ που κέρδισε από την αριστερή πλευρά. Ο Προβυδάκης έδωσε στον Ποζατζίδη ο οποίος “έσπασε” τη μπάλα στον επερχόμενο Αντερέγκεν κι εκείνος με πλασέ από σχετικά κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 0-2: Στο 22′ ο Νοικοκυράκης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Νταμπίζα. Ο κ. Πουλικίδης καταλόγισε το πέναλτι και ο Κουϊρουκίδης που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 0-3: Στο 27′ από την εκτέλεση κόρνερ του Ταλάλ, ο Μαζουλουξής με προβολή ανάμεσα σε έναν όμιλο παικτών έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 0-4: Στο 30′ ο Μαζουλουξής, κι αφού εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της ομάδας μας, με πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά.

Στο 44′ το φαλτσαριστό σουτ του Ταλάλ πέρασε λίγο πάνω από το δεξί “Γ” της εστίας του Βάτζιου.

Στο 45′ έπειτα από 3 κερδισμένες κόντρες, ο Κουϊρουκίδης πάσαρε στον Ποζατζίδη που από πλάγια θέση πλάσαρε με δύναμη στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 54′ ο Νοικοκυράκης έπιασε ένα εναέριο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε όμως ο Βάτζιος με εντυπωσιακή εκτίναξη έδειξε σε κόρνερ.

Στο 56′ ο Αμπαφού βγήκε στην αντεπίθεση όμως κλείστηκε γρήγορα. Ο Γκανέζος “έσπασε” στον επερχόμενο Σταθόπουλο που σούταρε “με τη μία”, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Αγριμάκη.

ΓΚΟΛ! 0-5: Στο 68′ ο Κουϊρουκίδης έβγαλε μια σέντρα στο β’ δοκάρι και ο ξεχασμένος Να’α με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-5: Στο 70′ από την εκτέλεση κόρνερ του Τσιλεδάκη, ο Πολίτης με βολ-πλανέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί “Γ” της εστίας του Αγριμάκη. Μακράν το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης.

Στο 82′ από την προσπάθεια του Να’α από αριστερά, ο Κουϊρουκίδης πήρε τη μπάλα και σούταρε από το ύψος του πέναλτι λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83′ ο Κουϊρουκίδης άλλαξε τη μπάλα με τον Δημοσθενιάδη και ο τελευταίος σούταρε με τη μπάλα να προσκρούει στα σώματα αμυνομένων και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 87′ σε αντεπίθεση της Κηφισιάς, ο Κουϊρουκίδης “έσπασε” στον Καλλέργη που σούταρε μέσα από την περιοχή αναγκάζοντας τον Βάτζιο σε έξοχη επέμβαση παραχωρώντας κόρνερ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης Κ.): Βάτζιος, Πολίτης, Νταμπίζας, Κεφαλάς, Τσιλεδάκης, Κούτσιας, Λέκα (69′ Καφετζής), Αραμπατζής (73′ Μπερικάκης), Σταθόπουλος, Αμπαφού, Τζωρτζινάκης (82′ Μέτα),

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης Γ.): Αναγνωστόπουλος (46′ Αγριμάκης), Προβιδάκης (68′ Να’α), Βαφέας, Μαζουλουξής, Νοικοκυράκης, Παπασάββας (71′ Καλλέργης), Ποζατζίδης (68′ Παναγιώτου), Σωτηράκος, Ταλάλ (68′ Δημοσθενιάδης), Κουϊρουκίδης, Αντερέγκεν.