Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Αυτοκτόνησε” η Επισκοπή με τον Φωστήρα και δυσκόλεψε πολύ την παραμονή της στην Γ΄Εθνική (2-2)

Σε δύσκολη θέση σε ότι αφορά την παραμονή της στη Γ΄Εθνική βρίσκεται πλέον η Επισκοπή μετά και το σημερινό ατυχές αποτέλεσμα με τον υποβιβασμένο Φωστήρα που κατάφερε να αποδράσει με την ισοπαλία από το γήπεδο της Επισκοπής σε ματς για την 31η αγωνιστική του 4ου ομίλου και να την βάλει σε μεγάλους μπελάδες στη μάχη  για την σωτηρία. 

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα άνοιξε νωρίς το σκορ στο 6΄με δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα από τον Κεφαλά όμως ο Φωστήρας ισοφάρισε σε 1-1 στο 37΄με τον Νέρες. Η Επισκοπή πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 59΄με το σουτ του Μέτα αλλά ο Φωστήρας κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου στο 65΄και πάλι με τον Νέρες παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας που σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτέλεσμα της 31ης αγωνιστικής κρατάει την Επισκοπή στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -4 πλέον από την παραμονή.

Το ματς 

Η Επισκοπή μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 4΄με τον Κεφαλά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Κάτι που τελικά πέτυχε δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με φοβερό χτύπημα φάουλ από τα 30 μέτρα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η Επισκοπή είχε τον έλεγχο του ματς και στο 35΄απείλησε για το 2-0 με τον Μέτα με τη μπάλα μετά το σουτ του να σταματάει στον Γάγγο. Κόντρα στη ροή του ματς ο Φωστήρας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 37΄όταν μετά από λάθος της άμυνας της Επισκοπής ο Τσιμπόκας σούταρε για να αποκρούει ο Ψαρράς και στη συνέχεια της φάσης ο Νέρες με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 για  την ομάδα του Ταύρου.
 
Η Επισκοπή προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και να βάλει ένα δεύτερο γκολ πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο όμως δεν τα κατάφερε στις καλές ευκαιρίες που είχε στο 38΄με το σουτ του Κάμερον που έφυγε λίγο άουτ, και στο 43΄με την εντυπωσιακή ενέργεια του Μπάρο το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Πρίντεζη.
 
Η ομάδα του Γ. Κόλτζου με την έναρξη του δευτέρου μέρους πίεσε για να πάει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ και το πέτυχε στο 59΄όταν ο Οργκίτο Μέτα με φατλσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.
 
Ο Φωστήρας όμως κατάφερε να απαντήσει άμεσα στο δεύτερο γκολ της Επισκοπής καθώς ισοφάρισε στο 65΄σε 2-2 με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Νέρες Ντιέγκο εκτός περιοχής.
 
Το παιχνίδι άνοιξε αρκετά στα τελευταία του λεπτά με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη . Η Επισκοπή είχε  δύο πολύ καλές στιγμές στο 67΄με τον Μπάρο και στο 90΄με τον Κάμερον , ενώ ο Ψαρράς στο 84΄έκλεισε πολύ καλά τον χώρο και δεν άφησε τον Κατσάρα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
 
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος (75′, Λέκα, Μπατζέλης (46′ Τζωρτζινάκης), Πάτας, Κεφαλάς, Μέτα, Κάμερον, Μπάρο, Μεσσήνης, Τσαμπουράκης (65′ Ζαχαράκης).
 
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σεροπιάν): Πρίντεζης, Λιμήτσιος (92′ Μπερικάκης Γ.), Γαϊτάνης, Συριόπουλος, Κατσάρας, Χατζηκυριάκος, Γάγγος, Νοχάι, Καραμπάγιας, Τσιμπόκας, Νέρες,