Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή της ΕΠΣ Λασιθίου στον Λ. Αυγενάκη για το Μητρώο

Για την κατάσταση η οποία υπάρχει στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο στη σεζόν 2022/23 σχετικά και με το μητρώο της ΓΓΑ ενημέρωσε τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λασιθίου, αναφέροντας σε επιστολή την οποία απέστειλε:

«Σας γνωρίζουμε ότι στην ένωσή μας τα σωματεία που είναι γραμμένα στο Μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού και έχουν δηλώσει να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Ένωσης μας είναι πέντε (5): Α.Ο.ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ, Α.Ε.ΛΑΚΚΩΝΙΩΝ, Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, και ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ο οποίος δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Άλλα επτά (7) σωματεία έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα μας, έχουν κάνει ηλεκτρονική αίτηση για Αθλητική αναγνώριση και είναι έτοιμα μόλις ανοίξει το Μητρώο για να εγγραφούν: Α.Ο.Σ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ, Α.Ο.ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ, Α.Ο.ΚΡΙΤΣΑΣ, Α.Σ.ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, Α.Ο.ΣΚΟΠΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, Α.Σ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και Π.Α.Ο. ΚΡΟΥΣΤΑΣ.

Άλλα τρία (3) σωματεία έχουν κάνει αίτηση και έχουν εγγραφεί στο Μητρώο μέχρι τις 23-10-2222 τα : ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΑΚΟΣ ΧΑΝΔΡΑ Α.Ο. ΙΤΑΝΟΣ ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟΥ, Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Η ΘΥΕΛΛΑ , από τα οποία μόνο το σωματείο Α.Ο. ΙΤΑΝΟΣ ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟΥ, έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄
κατηγορίας της Ένωσης μας.
Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 έχουν δήλωση συμμετοχή μόνο δώδεκα (12)σωματεία μόνο για ένα όμιλο στην Α΄ Κατηγορία της Ένωσης μας.
Πολλά δε από τα σωματεία μας δεκατρία (13) λόγω του προβλήματος του Μητρώου αλλά και των οικονομικών δυσκολιών , επέλεξαν να μην κάνουν αίτηση συμμετοχής και να σταματήσουν τις δραστηριότητες με όλα τα συνεπακόλουθα, για την άθληση της νεολαίας μας.
Σας γνωρίζουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας.
Για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε με βοήθεια σας να ανοίξετε το Μητρώο, ώστε να μείνει με ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ο Νομός μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Με εξαίρετη τιμή
Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ο Πρόεδρος
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ