Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή έπειτα από 2 μήνες για Κουτσογιαννάκη στον ΠΑΟΚ

Ο Μάνος Κουτσογιαννάκης φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και επανέρχεται στην διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ!

Πέρασαν δυο μήνες από τον τραυματισμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Κρουσώνα, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα σε τρία σημεία του αστραγάλου του στο ντέρμπι με τον ΠΟΑ. Ο δεξιός μπακ των «ασπρόμαυρων» επέστρεψε στις προπονήσεις και έτσι τίθεται ξανά στην διάθεση του Βασίλη Κρασανάκη, αποτελώντας μία πολύ σημαντική επιστροφή ενόψει των τελευταίων στροφών του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του ΠΑΟΚρουσώνα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ρωμανό, σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, όπου στόχος είναι μόνο η νίκη. Ο Μεμοτσέλα παραμένει εκτός λόγω τιμωρίας (εκτίει την ποινή του αυτή την αγωνιστική), όπως επίσης και ο τραυματίας Γιαλιτάκης. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον ΑΟ Τυμπακίου, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Μεσσαράς!