Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στα εκτός έδρας τρίποντα μετά από μήνες για την Καλαμάτα!

Η Μαύρη Θύελλα νίκησε 2-0 τον Τηλυκράτη στην Ηλιούπολη και πανηγύρισε εκτός έδρας μετά από 4 μήνες

Χωρίς αύριο ήταν για την Καλαμάτα το παιχνίδι της Δευτέρας (12/02) στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τον Τηλυκράτη. Η ομάδα της Λευκάδας κλήθηκε να παίξει ως τυπικά γηπεδούχος στην Αθήνα, προερχόμενη από αήττητο σερί 3 αγώνων. Ωστόσο, απειλητική δεν ήταν, οπότε η Μαύρη Θύελλα με πρωταγωνιστές τους Πασά, Άλβες έφτασε στη νίκη με 2-0 και πανηγύρισε εκτός έδρας μετά από 4 μήνες!

Μετά από λάθος του Χατζητερζόγλου ο Άλβες έκλεψε στο κέντρο, έβγαλε την κάθετη για τον Πασά και αυτός στο τετ α τετ νίκησε τον Τζελέπη με πλασέ. Ο Τηλυκράτης είχε ένα άστοχο σουτ του Τόσκα στο 41′. Στο 48′ ο Πασάς έγινε δημιουργός και με σέντρα από δεξιά τροφοδότησε τον Αλβες, ώστε ο Βραζιλιάνος να κάνει με κεφαλιά το 0-2.

Ο ρυθμός ακολούθως έπεσε και ο Τηλυκράτης απειλησε στο 71′ με σουτ του Περιστέρη. Η ομάδα της Λευκάδας παρέμεινε στο +2 από την τελευταία θέση, ενώ η Καλαμάτα μετά την πρώτη της νίκη με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο εδραιώθηκε 5η και στο +7 από τον Διαγόρα Ρόδου.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2
Σκόρερ: 18′ σουτ Πασάς, 48′ κεφ. Άλβες

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Φάνης Γκέκας): Τζελέπης, Ρίζος, Ρουγκάλας, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος (70′ Τεγούσης), Πέρεζ, Μπελεβώνης, Ντοναλντόνι, Τόσκα (54′ Σπανουδάκης), Φοφανά (88′ Κόκκορης), Νιφορόπουλος (54′ Περιστέρης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Απόστολος Τερζής): Κόβαλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης (81′ Κωνσταντινόπουλος), Άλβες (89′ Γρίβας), Ελιβέλτο (75′ Ακόστα), Πασάς (89′ Κωστούλας), Μπαράλες (81′ Λόπεθ).

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Ισακοβίδης (Λακωνίας)

Πηγή: footballleaguenews.gr