Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στα τρίποντα για την Δαμάστα μετά από εντυπωσιακό παιχνίδι κόντρα στον Ποσειδώνα!

Πέντε γκολ και νικήτρια η Δαμάστα στην ματσάρα του Πανεπιστημίου

Την νίκη με σκορ 2-3 πανηγύρισε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου η Δαμάστα κόντρα στον Ποσειδώνα σε μία ματσάρα που κρίθηκε στο δεύτερο μέρος όπου σημειώθηκαν και τα πέντε τέρματα του παιχνιδιού.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κόκκινος Ν., Κόκκινος Γ. και Ζερβάκης, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσαν προσωρινά σε δύο περιπτώσεις με τους Καρτσάκη και Παπουτσιδάκη.

Στο πρώτο μέρος η Δαμάστα φάνηκε απειλητική σε αρκετές περιπτώσεις με κύριους εκφραστές των επιθετικών της προσπαθειών τους Ζερβάκη, Κεφαλογιάννη και Κόκκινο Α. χωρίς όμως να βρει κάποιο γκολ.

Από την πλευρά του ο Ποσειδώνας απείλησε με τους Ασλαμαντζίδη και Μαγάκη, όμως ούτε αυτοί βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε και είδαμε πέντε τέρματα εν αντιθέσει με το πρώτο που δεν είχε ούτε ένα! 

Αρχικά στο 55′ η Δαμάστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κόκκινο Ν. με σουτ εκτός περιοχής!

Σαν να μην έφτανε αυτό ένα τέταρτο αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Ζερβάκη!

Βέβαια οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς και μείωσαν με τον Καρτσάκη με σουτ εκτός περιοχής στο 75′, όμως η Δαμάστα βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Κόκκινο Γ. στο 80′!

Ο Ποσειδώνας μείωσε εκ νέου με τον Παπουτσιδάκη με σουτ εντός περιοχής λίγα λεπτά αργότερα σε 2-3, όμως ήταν το μόνο που κατάφερε καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε με αποτέλεσμα το 2-3 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με την Δαμάστα να φεύγει με το τρίποντο από την έδρα του Ποσειδώνα.

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας: Καρλής, Αποστολάκης, Κουρλετάκης (65′ Παπουτσιδάκης), Μαυράκης, Σωμαράκης, Αλσαμαντζίδης, Κιουπάκης, Μαγάκης, Ζεππάτος (75′ Σμαραγδάκης), Καρτσάκης, Μπλουσάι

Δαμάστα: Χατζηνικολάου, Διακάκης, Μηλιαράκης, Πεταλάκης, Φραγκούλης, Κατσαρός, Κόκκινος Ν., Ζερβάκης, Κεφαλογιάννης, Κόκκινος Α., Κόκκινος Γ.