Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στα τρίποντα για την Παλιανή!

“Καθάρισε” με τις στημένες φάσεις η Παλιανή

Επιστροφή στις νίκες για την Παλιανή, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 χάρις στα γκολ των Αργυρούδη (2) και Σπινθουράκη Ε..

Μόλις στο 2′ έγινε η πρώτη φάση που είχε ενδιαφέρον με την Παλιανή να ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Φουντουλάκη με τον διαιτητή να λέει παίζεται.

Στο πρώτο μέρος ο Κεραυνός είχε καλή παρουσία και είχε μία καλή στιγμή με τον Κουγιό, όμως και η  Παλιανή από την πλευρά της είχε καλή εικόνα και “άνοιξε” το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρούδη στο 40′ και έτσι πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0!

Στην επανάληψη η Παλιαή με τον Σπινθουράκη Ε. με κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα της με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έφτασε και στο τελικό 3-0 με τον Αργυρούδη με κεφαλιά στο 80′!

Εκτός από τα γκολ η Παλιανή είχε και δύο καλές στιγμές με τον Φουντουλάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Μαυρογιαννάκη και Καλλέργη χωρίς όμως να αλλάξει το 3-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Παλιανή: Κάραλης, Αργυρούδης,, Σπινθουράκης Ε., Φουντουλάκης Χ., Μανιαδάκης Γ., Κοσμαδάκης Ε., Σπινθουρακης Σ., Κοσμαδάκης Μ., Βιτσαράς Μ., Φραγκιαδάκης Π., Ζαιμάκης Π., Φουντουλάκης Σ.

Κεραυνός: Κοκαράκης, Μπουτσάκης (46′ Κωστάκης), Ζωάκης, Ανδρονάς, Μαυρογιαννάκης, Καλογιαννάκης Φ. (75′ Χουστουλάκης), Καλογιαννάκης Σ. (65′ Χατζηιωάννου), Χριστοδουλάκης (65′ Προβατάς), Δρακάκης, Καλέργης, Κουγιός