Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στην δράση των μπαράζ για τον Γιούχτα – Πανέτοιμος για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα!

Ώρα μπαράζ και πάλι για την ομάδα των Αρχανών, που θα φιλοξενηθεί από τον Καμπανιακό

Βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου από την Γ’ Εθνική στην sl2 με τον Γιούχτα μετά και το ρεπό της 2ης αγωνιστικής να παραμένει πρώτος σε ισοβαθμία με Κοζάνη, Καμπανιακό και Αιολικό αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο από όλες τις αναφερόμενες ομάδες.

Μπορεί να μην είχε παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική, όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή και εκείνος με την νίκη της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην Κοζάνη.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά σήμερα πάει να αγωνιστεί στο γήπεδο της Χαλάστρας κόντρα στον Καμπανιακό με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι την νίκη, που αν έρθει θα δώσει πολύ σημαντικό προβάδισμα από το ξεκίνημα στην ομάδα των Αρχανών για την μάχη της ανόδου.

Η ψυχολογία στον Γιούχτα είναι στα ύψη εν όψει της σημερινής αναμέτρησης από την οποία θα απουσιάζουν οι Νύκταρης που δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά το διάστρεμμα, που υπέστη στο παιχνίδι με το Μοσχάτο και ο Πλουσής, ο οποίος παρ’ ότι επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από καιρό δεν είναι ακόμη έτοιμος για να μπει στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη ο Καμπανιακός θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες στην έδρα του και να επιστρέψει στα τρίποντα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Κοζάνη.

Μπορείτε να δείτε live την αναμέτρηση στον παρακάτω σύνδεσμο: