Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στην κορυφή με “πεντάρα” για τον Ζαρό!

Έκανε το καθήκον του ο Ζαρός

Επιστροφή στα τρίποντα για τον Ζαρό επικρατώντας με σκορ 5-0 του Κόροιβου εντός έδρας σε ένα παιχνίδι, όπου κυριάρχησε από την αρχή και το “καθάρισε” με δύο τέρματα από το πρώτο τέταρτο!

Στο 10′ ο Ζαρός “άνοιξε” το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοτζαδάκη, παράβαση την οποία κέρδισε ο Λυκούδης.

Μετά από κόψιμο του Κοτζαδάκη ο Σαριδάκης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του λίγο αργότερα και παρά την κυριαρχή του Ζαρού μέχρι την ανάπαυλα δεν είδαμε άλλο γκολ με αποτέλεσμα το 2-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Λυκούδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έγραψε το 3-0, ενώ τα δύο τελευταία τέρματα σημείωσε ο Ξεκαρδάκης λίγο μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή!

Αρχικά έκανε το 4-0 μετά από κάθετη πάσα του Λυκούδη από θέση τετ-α-τετ, ενώ το τελικό 5-0 ήρθε μετά από κλέψιμο του ίδιου και εύστοχη εκτέλεση.

Συνθέσεις:

Ζαρός: Λιουδάκης, Ζαχαριουδάκης (70′ Καλεμάκης), Καπιζιώνης, Κοκορέλιας, Αλπαντάκης Ε. (85′ Ζωγραφάκης), Σαριδάκης Κ, Κάτελας (60′ Ξεκαρδάκης), Λυκούδης, Σαριδάκης Ν. (70′ Γιατρομανωλάκης), Κοτζαδάκης (85′ Χαραλαμπάκης), Φραγκιαδουλάκης

Κόροιβος: Ζερβός, Σχοιναράκης (70′ Τσουρής), Μπέρκης, Ανδριανάκης, Μανιουδάκης (55′ Μπούμπουλας), Βουιδάσκης, Σαφάρ, Καβάζης, Χρονάκης, Γκίτσας (75′ Γκιαουράκης), Μανιώρος