Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στη Ν. Αλικαρνασσό για τον Γ. Μπορμπουδάκη

Την επιστροφή του Γιάννη Μπορμπουδάκη στο ρόστερ ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος.

Ο Κυπελλούχος κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μπορμπουδάκης θα ενισχύσει, όπως ανακοινώθηκε την προσπάθεια του Ηροδότου στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
ΗΡΟΔΟΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗΣ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση ενός παιδιού του συλλόγου, του ικανού δεξιού μπακ – χαφ, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις Ακαδημίες του Ηροδότου, έπαιξε στους Νέους του συλλόγου και συνολικά φόρεσε τα “κυανόλευκα” για 10 χρόνια! Πέρυσι ήταν μέλος των ΠΑΝΟΜ στο πρώτο μισό της σεζόν και ΠΑΟ Κρουσώνα στο δεύτερο στην Α1 ΕΠΣΗ. Επιστρέφει στην οικογένεια του Ηροδότου ο Γιάννης Μπορμπουδάκης! Γιάννη καλώς ήρθες και πάλι στη Νέα Αλικαρνασσό, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πολλές νίκες με τα κυανόλευκα.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Γιάννης Μπορμπουδάκης είναι πολύ οικείο πρόσωπο στην.οικογενεια του Ηροδότου. Γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1996 στη Νέα Αλικαρνασσό. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στις Ακαδημίες του Ηροδότου των οποίων υπήρξε μέλος για μια 10ετία, φτάνοντας μέχρι τους Νέους του συλλόγου. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Ρέθυμνο για σπουδές αγωνιζόμενος στην Κ19 της Επισκοπής (Super League 2, 1 χρόνο) και στον Άρη Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ, 2 χρόνια). Ακολούθησε η επιστροφή στο Ηράκλειο, φορώντας τις φανέλες των Χερσονήσου (Α2 ΕΠΣΗ πρωταθλητής, Α1 ΕΠΣΗ, 2 χρόνια σύνολο), ΠΑΝΟΜ (1,5 χρόνο Α1 ΕΠΣΗ) και του ΠΑΟ Κρουσώνα (6 μήνες). Με τους Κρουσανιώτες σήκωσε πέρυσι το Κύπελλο ΕΠΣΗ και κατέκτησε την 2η θέση στην Α1 ΕΠΣΗ.
*Στις φωτογραφίες αριστερά ο Γενικός Διευθυντής του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός καλωσορίζει και πάλι στη Νέα Αλικαρνασσό τον Γιάννη Μπορμπουδάκη και δεξιά ο ικανός δεξιός μπακ – χαφ με τα αγαπημένα του “κυανόλευκα”.