Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες για Ποσειδώνα – Πέρασε με το τρίποντο από την έδρα των Δειλινών

Νίκη και τρίποντο μετά από σχεδόν ένα μήνα για τον Ποσειδώνα – Πέρασε αλώβητος από την έδρα των Δειλινών 

Ο Ποσειδώνας ευτύχησε να “ανοίξει” το σκορ μόλις στο 7′ με τον Μαραθιανό να κάνει την κεφαλιά και να κερδίζει τον Ξόι μετά από σέντρα του Παππά.

Στο 37′ ο Ποσειδώνας απείλησε εκ νέου με τον Μαραθιανό, όμως η μπάλα πέρασε άουτ μετά από την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι ο δεύτερος επόπτης της αναμέτρησης τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει με αποτέλεσμα ένας φίλαθλος της αναμέτρησης μετά από συμφωνία των δύο ομάδων συνέχισε ως βοηθός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η ώρα περνούσε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ψάξουν την ισοφάριση και τον Ποσειδώνα  να πιέζει, να χάνει ευκαιρίες και να θέλει να πετύχει το δεύτερο τέρμα που θα “κλείδωνε” τη νίκη και τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που τα κατάφεραν με τον Καουκάκη στο 88΄να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 0-2, δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα του να επιστρέψει στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Από την άλλη τα Δειλινά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση και επέστρεψαν στις ήττες μετά από δύο παιχνίδια που ήταν μακριά από αυτές.

Συνθέσεις:

Δειλινά: Ξόι, Χασουράκης (60′ Κουναλάκης), Μήτρου, Μιχελάκης, Χεράκης, Νικητόπουλος, Ορφανός, Πασσάς, Ρεμούνδος, Κεφαλούκος, Μάρθας (80′ Ταμιωλάκης)

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης, Παππάς, Ντελάκης, Νικηφόρος, Κοζυράκης, Πλατοκούκης, Καπιζιώνης (85′ Συμιανάκης), Ασλαμαντζίδης (80′ Βερούσι), Καουκάκης, Μαραθιανός, Θεοδωράκης (70′ Μποζατζίδης)