Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες για την Αγία Βαρβάρα μετά από ματσάρα κόντρα στην Γαρίπα!

Ματσάρα στην Αγία Βαρβάρα με νικητές τους γηπεδούχους κόντρα στην Γαρίπα

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα η Αγία Βαρβάρα επέστρεψε στα τρίποντα και μάλιστα στην δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Γαρίπα επικρατώντας με σκορ 4-2 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο χάρις στο αυτογκόλ του Βενέρη και το γκολ του Γιαλιτάκη στο 15′ και στο 40′ αντίστοιχα και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το σημαντικό προβάδισμα των δύο τερμάτων και το σκορ στο 2-0.

Στην επανάληψη η Γαρίπα μπήκε δυναμικά και μείωσε με τον Κασαπάκη στο 50′ ξαναμπαίνοντας στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε μόλις λίγα λεπτά με το δεύτερο γκολ του Γιαλιτάκη η Αγία Βαρβάρα έκανε το 3-1 στο 60′!

Βέβαια η Γαρίπα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μείωσε εκ νέου στο 75′ με τον Κασαπάκη να σκοράρει και εκείνος δις αλλά το τελευταίο γκολ του ματς άνηκε στην Αγία Βαρβάρα με τον Καλομοίρη να διαμορφώνει στο 80′ το 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Ανδρικάκης, Δουκιαντζάκης, Σκουλάς, Καλαϊτζάκης, Κοζορώνης, Κουκλίδης, Σαμωνάκης, Αντωνακούδης, Γιαλιτάκης, Καλομοίρης

Γαρίπα: Βενέρης, Μυρίζι, Νικηφόρος, Σωμαράκης, Βασιλάκης, Γεωργιάδης, Γιακουμάκης, Κασαπάκης, Φώτης, Παπαδάκης, Σεραφειμίδης