Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες για τον Άγιο Δημήτριο στην έδρα της Παλιανής

Άμεση επιστροφή στα τρίποντα για τον Άγιο Δημήτριο

Πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση η ομάδα του Αγίου Δημητρίου επικράτησε με σκορ 1-3 της Παλιανής και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αετό Ανωγείων.

Στον αντίποδα η Παλιανή έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και το μόνο που κατάφερε ήταν το τέρμα του Βιτσαρά, που μείωσε προσωρινά σε 1-2.

Στο 18′ ο Αεράκης έβαλε μπροστά την ομάδα του με σουτ κάνοντας το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 52′ ο Μιχελακάκης με κεφαλιά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 0-2 για τον Άγιο Δημήτριο!

Η μείωση του σκορ ήρθε άμεσα βέβαια για την γηπεδούχο ομάδα με τον Βιτσαρά με κοντινό πλασέ, όμως αυτό όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια δεν ήταν αρκετό.

Επτά λεπτά αργότερα ο Μιχελακάκης είχε και δοκάρι για τους φιλοξενούμενους προειδοποιώντας για το γκολ που θα ακολουθούσε!

Στο 72′ λοιπόν ο Άγιος Δημήτριος πήρε και πάλι διαφορά δύο τερμάτων με τον Μιχελακάκη να πετυχαίνει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 1-3 να είναι και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης Χ., Σπινθουράκης (85′ Ορφανουδάκης), Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Κοσμαδάκης, Παντελίδης (46′ Γκουντούρης), Μανιαδάκης, Γερομαρκάκης (85′ Σταυρουλάκης Μ.), Βιτσαράς (75′ Αμπαρτζάκης Ν.), Φουντουλάκης Στ. (46′ Φραγκιαδάκης)

Άγιος Δημήτριος: Ξυρουδάκης, Γαλανάκης, Μάτσας, Παπουτσιδάκης, Απλαδάς, Αεράκης, Παπαδάκης, Μιχελακάκης, Βιτζαξάκης, Σακλαμάκης, Νταουσιάνης