Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες για τον Αλμυρό – Έφυγε με το τρίποντο από το Μοσχάτο!

Άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Αλμυρό

Επιστροφή στα τρίποντα για την ομάδα του Αλμυρού, η οποία έφυγε με τη νίκη από την έδρα του Μοσχάτου χάρις στο γκολ του Λεόν στο 30′!

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και πήρε σημαντική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς είχε ανάγκη αυτούς τους βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στους γηπεδούχους με το σουτ του Σιμονιάν να φεύγει ψηλά άουτ με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στο ματς.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Λεόν με πλασέ έκανε το 0-1 για τον Αλμυρό!

Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και το δεύτερο τέρμα με τον Κατσικοκέρη να μην καταφέρνει με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στην εστία.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου σαρανταπενταλέπτου άνηκε και πάλι στην ομάδα του Γαζίου με νέα κεφαλιά του Κατσικοκέρη να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα του Μοσχάτου με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψη το Μοσχάτο πίεσε για την ισοφάριση και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με Πασαλίδη και Κουτσούμπα να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα.

Η τελευταία καλή στιγμή των γηπεδούχων στο ματς άνηκε στον Ανδρίκο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Από την πλευρά του ο Αλμυρός απείλησε με Νγκουέμ και Λεόν χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος και τον Αλμυρό να πανηγυρίζει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Συνθέσεις:

Μοσχάτο: Τσάκαλος, Ανδρίκος, Ξενιτόπουλος, Παντίδος, Σιμονιάν (75′ Σιμάκου), Ποιμενίδης (75′ Ζορμπάς), Τζωρτζάτος, Κουτσούμπας, Λάμπρου, Πασαλίδης, Παυλάκης

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Μπέριος, Παγώνης, Νγκουέμ, Μπάσιτς, Λεόν, Κατσικοκέρης, Πατινιώτης (75′ Αγαπάκης), Κοιλιάρας (75′ Χαϊντίνι), Αρσενίδης (46′ Φυτόπουλος)