Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΝΟΜ – “Καθάρισε” από το πρώτο μέρος

Νίκη μετά από καιρό για τον ΠΑΝΟΜ

Επιστροφή στα τρίποντα μετά από ένα μήνα για την ομάδα των Μαλίων, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 της Βόνης εντός έδρας σε ένα ανοικτό παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο ομάδες αλλά με τους γηπεδούχους να είναι αποτελεσματικότεροι και να φτάνουν από το πρώτο ημίχρονο στη νίκη.

Ο ΠΑΝΟΜ ευτύχησε να “ανοίξει” το σκορ μόλις στο 15′ με τον Γκέγκα.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι, που πατούσαν καλύτερα από τους αντιπάλους τους έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Καφούση και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Από πλευράς της η Βόνη είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με την κεφαλιά του Μυρωδιά και το σουτ του Παπακώστα να καταλήγουν έξω.

Στην επανάληψη η Βόνη ανέβασε την απόδοση της και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λουλάκη να αστοχεί σε κενή εστία!

Εκτός από αυτή την τεράστια ευκαιρία έχασε και άλλες με τους Σφακιανάκη, Δαγκωνάκη και Λουλάκη, όμως το γκολ το βρήκαν και πάλι οι γηπεδούχοι.

Ο ΠΑΝΟΜ έκανε τρία τα τέρματα του ξανά με τον Γκέκα στο 70′ και έτσι “σφράγισε” τη νίκη του και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 καθώς δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΟΜ: Κορνηλάκης, Τζανάκης, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Ρούκα, Ξυλούρης, Γκέκα, Νικόλλι, Καφούσης, Παπαδάκης, Γκέγκα

Βόνη: Λάμπρου, Βερυκοκίδης (46′ Γριβάκης), Μουρτζάκης, Αλεξίου, Μυρωδιάς, Παπακώστας, Λουλάκης, Ζερβάκης (70′ Κιοστεράκης), Δαγκωνάκης, Παπαγγελής (46′ Σφακιανάκης), Σταυρακάκης