Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες με “διπλό” στο Μαρτινέγκο για τις Ασίτες

Τη νίκη με 2-3 στην έδρα των Καναρίων πανηγύρισαν οι Ασίτες για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ζαχάρη Αναστασάκη βρήκε δύο γκολ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα και πήρε τη νίκη, αφού στα Κανάρια δεν έφτανε το γκολ της μείωσης του Ντολλάνι στο 90′.

Στο 17ο λεπτό, άνοιξε το σκορ στο Μαρτινέγκο, με τον Ζαχάρη Κοπιδάκη να νικά τον Σταματάκη με πλασέ, κάνοντας το 0-1. Άμεση ήταν η αντίδραση από τα Κανάρια, με τον Πασπαράκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 21′, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με γκολ του Ζαχάρη Κοπιδάκη και πάλι οι Ασίτες ανέκτησαν και πάλι το προβάδισμα στο 68′ ο οποίος με προβολή μετά από κόρνερ έκανε το 1-2, για να έρθει ένας άλλος Κοπιδάκης, ο Γιώργος να “σφραγίσει” το διπλό με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Τον επίλογο με μία εξαιρετική εκτέλεση στο “Γ” της εστίας του Φουντουλάκη έγραψε ο Ντολλάνι που διαμόρφωσε το τελικό 2-3 στο Μαρτινέγκο.

ΚΑΝΑΡΙΑ (Αντώνης Φραγκάκης): Σταματάκης, Κορνελάκης, Ντελής, Βιδάκης, Τοψής, Βγόντζας, Πασπαράκης, Σερέτης, Τοψής, Ντολλάνι, Ψαρολογάκης

ΑΣΙΤΕΣ (Ζαχάρης Αναστασάκης): Φουντουλάκης, Παρασύρης, Μανωλιτσάκης, Ρουμπάκης, Λιανδράκης, Τριανταφύλλου, Κοπιδάκης, Σαβουϊδάκης, Σφακιανάκης, Χαραλαμπάκης, Κοπιδάκης