Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες με «εκτελεστές» Σούρσο-Μιχελακάκη ο Μοχός, 2-0 την Παλιανή

Με δυο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μοχός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Παλιανής, στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη άφησε πίσω του την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας κόντρα στα Κανάρια στο Μαρτινέγκο και επανήλθε άμεσα στα τρίποντα. Στο 52ο λεπτό ήρθε το 1-0, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιχελακάκη, ο Σούρσος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μαστραντωνάκη.

Το τελικό 2-0, ήρθε τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 55′, όταν ο Σούρσος έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μιχελακάκης την έστειλε στα δίχτυα!

Οι συνθέσεις:

ΜΟΧΟΣ: Μουτζούρης, Τσεκρέζι, Διαμαντάκης Γ., Γκαρής, Κεφάκης (76′ Νεζίρι), Κίσσας (80′ Μίχος), Μηλάκης, Σούρσος, Διαμαντάκης Γ., Μιχελακάκης (59′ Τσιμηνικάκης)

ΠΑΛΙΑΝΗ: Μαστραντωνάκης, Καστιγάκης, Φουντουλάκης Χρ., Κορνηλάκης, Φουντουλάκης Στ., Σπινθουράκης, Μπινιχάκης, Σαμωνάκης (65′ Παπαδάκης), Κοσμαδάκης (55′ Ζαϊμάκης), Καλομοίρης (86′ Σταυρουλάκης), Οικονομάκης (65′ Κορνηλάκης)