Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στο προπονητικό του Τσεσμέ για την Επισκοπή πριν το Αιγάλεω

Απομένουν μόλις δύο μόλις 24ωρα πριν τον τελευταίο αγώνα της Επισκοπής κόντρα στο Αιγάλεω (Πέμπτη 22.12, 13.00) και η ομάδα του Ρεθύμνου προπονήθηκε στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ σήμερα, Τρίτη (20/12).

Ακολουθεί η ενημέρωση της ΠΑΕ Επισκοπή:

Ο κόουτς της ομάδας μας, Κώστας Ανυφαντάκης γύμνασε τους ποδοσφαιριστές για κάτι παραπάνω από μία ώρα στο γήπεδο όπου έγινε η επισπορά. Οι παίκτες ακολούθησαν με μεγάλη διάθεση το πρόγραμμα το οποίο περιείχε πολλή μπάλα σε μικρούς και μετέπειτα σε μεγαλύτερους χώρους ιδίως για το ένα γκρουπ. Το άλλο για αρκετή ώρα δούλεψε σε τελειώματα φάσεων.

“Εκτός” ο Κρίκλοου, αρθροσκόπηση ο Αμπαφού
Δυστυχώς, στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι, Κέιν Κρίκλοου και Τζέιμς Αμπαφού. Ο πρώτος χρειάστηκε να φτιάξει τα χαρτιά της βίζας του και ο δεύτερος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου αύριο το πρωί (Τετάρτη 21/12) καθώς οι ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο συνεχίστηκαν. Ο 18χρονος Γκανέζος έκανε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πρόβλημα στον μηνίσκο του και γι’ αυτό θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στην κλινική “Τσεπέτη” στα Χανιά.

Ο Παπαγεωργόπουλος στο “Π. Βαρδινογιάννης”
Ο διαιτητής από την Αργολίδα κ. Παπαγεωργόπουλος θα είναι αυτός που θα “σφυρίξει” την αναμέτρηση της ομάδας μας απέναντι στο Αιγάλεω. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος δεν έχει ξαναδιαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας στο παρελθόν. Υπήρξε βέβαια 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση με τα Χανιά (0-2) στις 17/11. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Μαυροκορδόπουλος επίσης από την Αργολίδα και Μάτσας από το Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου
“Π.Ι. Βαρδινογιάννης”, 13.00: Επισκοπή-Αιγάλεω
Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας). Βοηθοί: Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας) – Μάτσας (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Γηπ. Αγυιάς, 14:45: Παναχαϊκή – Καλλιθέα
Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου). Βοηθοί: Κόττορος (Δωδεκανήσου) – Μανούρας (Δυτ. Αττικής). 4ος διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας). Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

Π.Κ. Ρέντη, 14.45: Ολυμπιακός Β’ – Προοδευτική
Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών). Βοηθοί: Μητροφάνης (Αθηνών) – Γεωργακόπουλος (Πειραιά). 4ος διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου). Παρατηρητής: Μάνθος (Αχαΐας).

Γηπ. Ν. Αλικαρνασσού, 14.45: Ηρόδοτος – ΟΦ Ιεράπετρας
Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών). Βοηθοί: Γουρνιάς (Αν. Αττικής) – Παύλος (Δυτ. Αττικής). 4ος διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων). Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά).

Δημ. Στ. Παραλίας, 14.45: Καλαμάτα – Ηλιούπολη
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων) – Τσακίρης (Δράμας). 4ος διαιτητής: Τσακάλης (Ηλείας). Παρατηρητής: Σπυράκης (Λακωνίας).

Γηπ. Περιβολίων, 14.45: Χανιά – ΠΑΟ Ρουφ
Διαιτητής: Φουστανάς (Μακεδονίας). Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης – Βλαχάκης (Ρεθύμνου). 4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Παρατηρητής: Παπαδάκης (Λασιθίου).

“Σεραφείδειο”, 15.15: ΑΕΚ Β’ – Κηφισιά
Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας). Βοηθοί: Κακαφώνης – Ζούλης (Αχαΐας). 4ος διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας). Παρατηρητής: Γιαννουγλίδης (Αθηνών).