Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή του Ντε Χέα στη δράση μετά από 13 μήνες απραξίας

Διακοπές τέλος για τον Νταβίντ Ντε Χέα! Ο Ισπανός τερματοφύλακας βγαίνει από τη… ναφθαλίνη και επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο!

Ήρθε – επιτέλους – η ώρα που ο Νταβίντ Ντε Χέα θα φορέσει ξανά τα γάντια του τερματοφύλακα. Ο Ισπανός άσσος μετρά περισσότερο από έναν χρόνο μακριά από την αγωνιστική δράση.

Τον περσινό Ιούλιο ολοκλήρωσε τη μακρόχρονη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται σταθερά εκτός μη βρίσκοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τελευταίες ώρες όμως τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου θέλουν τον πολύπειρο τερματοφύλακα να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο,

Τζιανλούκα ΝτιΜάρτζιο οδεύει προς συμφωνία με την ιταλική Φιορεντίνα.

Οι «Βιόλα» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό κίπερ και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα όλο αυτό το διάστημα, από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, περίμενε καρτερικά μια καλή πρόταση από ομάδα που ανήκει σε πρωτάθλημα πρώτης ταχύτητας. Αρνήθηκε αρκετές προτάσεις από συλλόγους του MLS και της Saudi Pro League. Στα 33 του θεωρεί – και έτσι είναι – πως μπορεί να σταθεί επάξια στο κορυφαίο επίπεδο!

#sportsking