Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εποχή Αλκ. Πλουσή στον ΑΟΑΝ!

Ξεκίνησε η… εποχή Αλκιβιάδη Πλουσή στον ΑΟΑΝ.

Ο νεαρός τεχνικός είναι εκείνος που θα οδηγήσει τον Άγιο Νικόλαο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τους «κυανόλευκους» ν’ ανακοινώνουν σήμερα τη συμφωνία.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ταλαντούχο προπονητή, που είναι κάτοχος UEFA A’. Έχει εργαστεί στο Ρωμανό στην Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου, στον Ηρόδοτο στη Super League 2, στον ΟΦΗ Κ19 και Κ20 και Ερμή Ζωνιανών στη Γ’ εθνική. Η ανακοίνωση:

«Καλώς ήρθες Coach!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλκιβιάδη Πλουσή για την θέση του προπονητή και τον καλωσορίζει στον Άγιο Νικόλαο.

Ο 33χρονος τεχνικός, είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A’ – απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, έχει εργαστεί στον Ρωμανό στην Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου, στον Ηρόδοτο στη Super League 2, στον ΟΦΗ Κ19 και Κ20 και Ερμή Ζωνιανών στη Γ’ εθνική.

Ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από την ακαδημία του Λίντο, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ και τον Ρούβα.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του και ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν!».