Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΕΠΣΗ: Έξι ομάδες εκτός των τοπικών πρωταθλημάτων λόγω Μητρώου – Ξεκινούν σειρά κινητοποιήσεων!

Έξι ομάδες δεν κατάφεραν να λάβουν την αναγνώριση της Γ.Γ.Α κάτι το οποίο σημαίνει ότι μένουν εκτός των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ. Οι ομάδες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, έχοντας μάλιστα ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Πήγασος, Νέοι Ηροδότου, Νέοι Μινωικής, Θέρισσος, ΟΦΑ και Κουνάβοι δεν κατάφεραν να ενταχθούν έγκαιρα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, με αποτέλεσμα να βρίσκονται εκτός των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται, βάσει τον όσων έχει προαναφέρει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Τα σωματεία δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα χέρια, έχουν ήδη κινητοποιηθεί, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια τους στην ΕΠΣΗ, αναμένεται να ενημερώσουν τους τοπικούς φορείς (Περιφέρεια Κρήτης), τους δήμους που εδρεύουν, καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους, για να ξεκινήσουν μία σειρά κινητοποιήσεων ώστε να αντιστρέψουν αυτή την απόφαση.

Τέλος έχουν ζητήσει επιτακτικά συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θέλοντας να τους δώσει μία σαφή απάντηση, για τον λόγο που δεν ενσωματώθηκαν στο Μητρώο, παρά την αδιάλειπτη παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια και το γεγονός ότι κατέθεσαν αίτηση ένταξης στο Μητρώο, εμπρόθεσμα.

Οι Νέοι Μινωικής, ωστόσο φέρονται να έχουν βρει λύση στο πρόβλημα τους αφού θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Youth League.