Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΕΠΣΗ: Ανακοίνωσε τις νέες κληρώσεις σε Α1 ΕΠΣΗ και 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ | Νέα άτυπη σύσκεψη με όλα τα σωματεία

Νέα άτυπη σύσκεψη θα πραγματοποιήσει η ΕΠΣΗ με τα σωματεία της δύναμης της, την Δευτέρα 17/10. Παράλληλα η Ένωση επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Primesport.gr με τις εκ νέου κληρώσεις για την Α1 ΕΠΣΗ και τον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Σε νέα σύσκεψη άτυπου χαρακτήρα καλεί όλα τα σωματεία της η ΕΠΣΗ την Δευτέρα 17/10, με σκοπό την συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Μητρώο και τη νέα τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή, ενώ μετά το τέλος αυτής, θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση στην Α1 κατηγορία μετά την συμμετοχή του Εργοτέλη και στον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, μετά την αποχώρηση των Νέων Εργοτέλη, επιβεβαιώνοντας όσα είχε αναφέρει σε σχετικά ρεπορτάζ του, το Primesport.gr.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

ΝΕΑ ΑΤΥΠΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10 – ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ 1ου ΟΜΙΛΟΥ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, προσκαλούν όλα τα σωματεία της δυνάμεώς τους σε νέα άτυπη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «Αστόρια». Σκοπός της σύσκεψης είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις με το Μητρώο και τη νέα τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Παράλληλα η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ μετά την γνωμοδότηση των Νομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοινώνει ότι μετά την σύσκεψη, θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ λόγω της συμμετοχής του «ΓΣ Εργοτέλης» ως 17η ομάδα, όπως και στον 1ο Όμιλο της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ λόγω της οριστικής αποχώρησης του σωματείου «Νέοι του Εργοτέλη».