Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΕΠΣΗ: Τιμωρία με ποινή παραμονής εκτός αγωνιστικού χώρου για Χατζησεβαστό!

Τιμωρίες για Χατζησεβαστό, Συγλέτο και Μιχελακάκη

Εκτός αγωνιστικού χώρου για 10 ημέρες θα πρέπει να μείνει ο προπονητής της Μινωικής, Γιάννης Χατζησεβαστός, μετά από την ποινή που του επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Για 15 ημέρες εκτός αγωνιστικού χώρου θα μείνει ο παράγοντας του Αλόγου Μαλεβιζίου, Βασίλης Συγλέτος, ενώ τέλος για 20 ημέρες θα μείνει εκτός ο φίλαθλος και πρώην παράγοντας της Χερσονήσου, Γιώργος Μιχελακάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Η.

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθ. Πρακτικού 10 /12-03-2024 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές :

Στον Προπονητή της ΜΙΝΩΙΚΗΣ κ. ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟ Ι. Επιβάλλεται ποινή εκτός αγωνιστικού χώρου 10 (δέκα) ημερολογιακών ημερών για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 24-05-2024 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΜΙΝΩΙΚΗ.

Στον Παράγοντα του ΑΛΟΓΟΥ ΜΑΛΕΒΥΖΙΟΥ κ. ΣΥΓΛΕΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Επιβάλλεται ποινή εκτός αγωνιστικού χώρου 15 (δέκα πέντε) ημερολογιακών ημερών για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 31-03-2024 ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΥΖΙΟΥ-ΖΑΡΟΣ.

Στον Φίλαθλο και πρώην παράγοντα του ΟΣΦ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ κ. ΜΙΧΕΛΕΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ Επιβάλλεται ποινή εκτός αγωνιστικού χώρου 20 (είκοσι) ημερολογιακών ημερών για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 17/03/2024 ΜΙΝΩΙΚΗ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ