Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΕΠΣΗ: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη για την διοργάνωση του νέου Παιδικού Πρωταθλήματος

Με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων και προπονητών Ακαδημιών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΣΗ σύσκεψη ενόψει της διοργάνωσης του νέου Παιδικού Πρωταθλήματος.

Στους παριστάμενους μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος του Παιδικού κ. Βαγγέλης Παπαγγελής, οι ενωσιακοί προπονητές κ. Βασίλης Μπαστάκης και Νίκος Μυλωνίδης και ο υπεύθυνος διαιτησίας Παιδικού κ. Χρήστος Χανιωτάκης.

Έγινε μια πολύ εποικοδομητική και ανοιχτή συζήτηση όχι μόνο για το Παιδικό Πρωτάθλημα αλλά και για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, τις υποδομές και τις Μικτές Ομάδες.

Αναφορικά με την διοργάνωση, η έναρξη του Παιδικού προγραμματίζεται για τα μέσα Ιανουαρίου ενώ από σήμερα έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, οι ομάδες θα υποβάλλουν στην ΕΠΣΗ τις δηλώσεις συμμετοχής των ηλικιακών τους γκρουπ και τα αιτήματά τους για τον καταρτισμό του προγράμματος.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε τα γκρουπ στους δύο πρώτους ομίλους να είναι συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας και από εκεί και πέρα να είναι μεικτά. Επίσης δεν θα τηρηθούν βαθμολογίες σε κανέναν όμιλο.

Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι:

2007-2008 (ο Α’ Όμιλος Κ16 και ο Β’ Όμιλος Κ15)

2009-2010 (ο Α’ Όμιλος Κ14 και ο Β’ Όμιλος Κ13)

2011-2012 (ο Α’ Όμιλος Κ12 και ο Β’ Όμιλος Κ11)

2013-2014 (ο Α’ Όμιλος Κ10 και ο Β’ Όμιλος Κ9)

2015-2016 (ο Α’ Όμιλος Κ8 και ο Β’ Όμιλος Κ7)

2017 (ηλικιακή κατηγορία Κ6).

*Αναφορικά με την διοργάνωση του Youth League, τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει η Επιτροπή Youth League για να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα του πρωταθλήματος που αναμένεται επίσης να ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους.