Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Επτάστερος” Ρούβας κόντρα στον Ποσειδώνα – Πρωταγωνιστής ο Χριστοφοράκης με “καρέ” τερμάτων!

Άνετο πέρασμα για τον Ρούβα κόντρα από την έδρα του Ποσειδώνα

“Επτάρα” από τον Ρούβα κόντρα στον Ποσειδώνα καθώς η ομάδα της Γέργερης πήρε ένα επιβλητικό τρίποντο με σκορ 1-7 στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Χριστοφοράκης, με τους Κουτεντάκη (2) και Πηρουνάκη να συμπληρώνουν τα ονόματα των σκόρερ από πλευράς φιλοξενούμενων.

Ο Ρούβας μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Χριστοφοράκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από ανατροπή του Πηρουνάκη από τον Μαυράκη.

Στο 9′ ο Χριστοφοράκης “άγγιξε” το 0-2, όμως μετά το πλασέ του από θέση τετ-α-τετ είδε τον Μαυράκη να προλαβαίνει την μπάλα πάνω στην γραμμή και να διώχνει πριν εκείνη περάσει και καταλήξει στα δίχτυα!

Τελικά στο 17′ ο Χριστοφοράκης έφτασε στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κουτεντάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3!

Η μείωση του σκορ από πλευράς Ποσειδώνα ήρθε στο 28′ με σουτ από πλάγια θέση εκτός περιοχής!

Στο 36′ ο Πηρουνάκης απείλησε για τον Ρούβα, όμως είδε τον Βασιλάκη με σπουδαία απόκρουση να κρατάει το 1-3, όμως στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εκ νέου πέναλτι και ο Χριστοφοράκης έκανε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το 1-4 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52′ με μία ακόμη αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ο Κουτεντάκης έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του!

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Πηρουνάκης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Βασιλάκη, ενώ στο 74′ ο Χριστοφοράκης έπειτα από πάσα του Παπαγιαννάκη έκανε τέσσερα τα τέρματα του και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-6!

Το τελικό 1-7 διαμόρφωσε ο Πηρουνάκης με σουτ στο 90′.

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας: Βασιλάκης, Μαυράκης, Κουρλετάκης, Σωμαράκης, Μαυρίδης, Ασλαμαντζίδης, Τζωρμπατζάκης, Μαγάκης, Κιουπάκης, Μποζατζίδης, Λαδομένος

Ρούβας: Κυριακίδης, Ζερβός, Χριστοδούλου, Κουτεντάκης, Τσατσάκης, Ανδρίκος, Σεΐχ (46′ Βόντας), Παπαγιαννάκης, Γρηγορούδης (46′ Γαλανός), Πηρουνάκης, Χριστοφοράκης