Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επτάψυχος Τσιτσιπάς, επέστρεψε από την κόλαση κόντρα στον Τσόριτς και κράτησε όρθια την Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μία συγκλονιστική προσπάθεια και ανατροπή στο τρίτο σετ κόντρα στον Τσόριτς, επικρατώντας, τελικά, 2-1 και κάνοντας έτσι το 1-1 για την Ελλάδα κόντρα στην Κροατία!

Δεν γινόταν να το χάσει αυτό το ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας τενίστας έκανε απίθανο πρώτο σετ κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς, κατακτώντας το με 6-0 γκέιμς και αδιανόητα στατιστικά, αλλά στη συνέχεια τα βρήκε σκούρα -όπως και στο παρελθόν απέναντί του- κόντρα στον Κροάτη!

Στο τρίτο σετ, ωστόσο, ο Στέφανος πραγματοποίησε μία συγκλονιστική προσπάθεια και ανατροπή, επικρατώντας, τελικά, 2-1 με 6-0, 6-7 (4), 7-5 και ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1 για την Ελλάδα στη «μονομαχία» με την Κροατία για το United Cup!

Σειρά παίρνει τώρα η Μαρία Σάκκαρη, καθώς στις 11:30 αντιμετωπίζει την Πέτρα Μάρτιτς.

Ο Τσιτσιπάς ήταν τρομερός στο ξεκίνημα του ματς, κατακτώντας το πρώτο σετ με bagel σε 26 μόλις λεπτά, έχοντας 3/3 κερδισμένα break points, 5 άσους και 4 winners, έναντι ενός άσσου του Τσόριτς και κανενός winner, καθώς και 3 αβίαστα λάθη, έναντι 9 του Κροάτη!

Στο δεύτερο σετ, όμως, ο Κροάτης έκανε την αντεπίθεσή του, ενώ άντεξε και στην πίεση, με τον Στέφανο να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το break και να τελειώσει το παιχνίδι στο 12ο game. Ο Τσόριτς, έτσι, έστειλε το σετ στο tie-break, και επικράτησε με 7-4, στέλνοντας το ματς σε 3ο σετ.

Εκεί είδαμε έναν φοβερό αγώνα και μία, πραγματικά, συγκλονιστική ανατροπή από τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Ο Τσόριτς έκανε το break και προηγήθηκε με 4-1! Ο Έλληνας τενίστας, ωστόσο, έπαιξε ψυχωμένα και πρώτα έκανε το break, για να μειώσει σε 3-4, ενώ στο αμέσως επόμενο game ανέτρεψε το 15-40 και υπερασπίστηκε το σερβίς του, για να ισοφαρίσει σε 4-4!

Στο 11ο game έκανε και δεύτερο break και έφτασε, τελικά, να προηγείται με 6-5! Στο τελευταίο game τα είδαμε όλα! Ο Στέφανος έχασε διπλό match point στο 40-15 παραλίγο να τα γκρεμίσει όλα 40-Α), ωστόσο άντεξε και πήρε εκείνος τη μεγάλη νίκη μετά από 2 ώρες και 32 λεπτά αγώνα!

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR